Vårgardiner och Hundmassage

Om det är någon som undrar vad som händer med min blogg så är det bara jag som försöker få dit en ny header,,något som jag tydligtvis aldrig tycks lyckas med,,*sur* Jag får stor hjälp av min styvdotter Sabina så snart när jag terrat henne färdigt så kanske jag får till det. Tack Sabina !
I alla fall så har jag hängt upp vårgardinerna äntligen. Det tog fyra timmar att sy dem o det första maken sa när de var på plats var att de var sneda och felsydda med 15 cm..visst jag kan hålla med om att de inte var helt raka men 15 cm var lite väl överdrivet kanske :-) Jag tyckte i alla fall att de blev jättefina och gav ett underbart ljus i köket. Så det så!! Tack Mia för det fina tyget.

I dag har Triton varit på hundmassage igen. Det var meningen att han skulle fått provsimma men då han var för inflammerad i lederna så väntar vi med det. Idag märkte jag verkligen hur ont han hade när massagen började. Han konstrade och smackade med tungan ganska mycket. Men till slut slappnade han av och la sig ner. Som avslutning fick han lite laserbehandling oxå. Nu ska jag boka tid för höftröntgen innan vi fortsätter med massage o laser. Fick ett visitkort till någon specialist på röntgen som jag ska ringa upp.

Annars händer här inget specieltt. Vi hade besök av ett gäng får i natt. Tre stora baggar stod på verandan runt kvart över tolv. Vi ringde upp grannen som äger dom men han var nog trött för han tyckte att : -Låt dom vara,,de kommer väl tillbaka när de kommer på var de bor!,,Okej,,såg dom alldeles nyss i en annans grannes hästhage så ännu har de inte kommit på var de bor i alla fall:-) Ha ha,,snacka inställning..Men det kanske är så på landet,,vad vet jag, har bara bott här i snart två år och innan dess är jag ju uppvuxen i asfalten. Frågan är bara vad som händer om baggarna börjar tugga på mina rosenbuskar eller annat,,ja ja ,,never mind. Det finns ju världskrig oxå. Kanske man skulle ta bort hundstaketet o låta hundarna löpa fritt trots allt,,hihi

Näppeligen,,nu kallar tvättstugan,,tjing!

Kommentarer
Postat av: Eva

Jisses då,att ha ett gäng får utanför dörren, ja ni ska då alltid vara värst..haha! Vi får nöja oss med vildkaniner som retar gallfeber på hundarna o får Bella att med full kraft ta sig över staketet på nåt sätt. Sedan är jag glad för staketet för det hindrar iaf rådjuren att komma in, de får vackert stå utanför o reta jyckarna dom me. Ja, detta livet på landet ;-)

Nu när vårgardinerna är på plats är det väl bara våren som saknas, lr hur?

Vill att allt det blöta ska torka upp bums, o då helst inte av våra pälshundar som lätt tar med sig en hel del av vad naturen erbjuder i sina pälsar. Med allt vad det innebär...i jobb för matte o husse om inte annat..suck!

Vi hörs/Eva

2009-02-25 @ 19:35:09
Postat av: Eva

Vill bara önska er en trevlig helg!

Hoppas att det fina vädret fortsätter, Lasse e ute o fixar staketet. Bella rymde idag igen, hon lämnar inte tomten (hittills) men man kan ju aldrig veta. Tänk att det e så himla kul att jaga vildkaniner o fåglar!!!! Ska vi testa...???? ;-)

Kram Kram

2009-02-27 @ 16:15:29
Postat av: Charlotte

Tack Eva, önskar även er en härlig helg i solen,,kramis Lotta

2009-02-28 @ 10:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0