Lattjolajbanlådan

Ja det är precis som det har varit på jobbet idag. Inget funkade som det skulle. Men man kan ändå känna en slags inbillad stolthet att man fick allt att fungera ändå. Man blev stressad o lite lätt hysterisk (ialla fall jag,,inte likt mig men ändå) men ändå klarade man av det man skulle. Förmodligen för att man har underbara arbetskamrater:-)
I går fick jag ansat Zingo,,nu ser han ut som en chinese crested nakenhund. Enbart för att Hannah förbjöd mig att klippa håret på huvudet samt svansen. Så nu har han stort huvud, ingen kropp och en enorm svans. Men han är hemskt söt ändå. Jag var färdig kl 22.45 och fast jag använde trimmern så finns det massa små tofsar som står ut överallt. Konstigt de fanns inte igår men dök väl upp under natten på något mystiskt sätt.
Åter till Nyårslöftena. På jobbet råder febril aktivitet när det gäller träning och nyttig mat..ska verkligen skärpa mig nu på allvar igen, suck,,skulle vilja börja simma. Ska se om jag kan få till det på något sätt. Man har ju inte jättemycket extra tid att plocka av. Men,,hinder är det man ser när man tar bort ögonen från målet, klämkäckt va :-)
Snart börjar utställningstider. Skulle eventuellt ställa Tim i Sätila men sen såg jag att det var en inomhusutställning och då la jag ner det. Avskyr när det är inomhus. Ska börja spana efter någon annan. Det blir en liten till och sen om jag har nerver så blir det en stor och får han en etta där så blir det inga fler. Som sagt inte min favvogrej. Däremot ska jag anmäla mig till någon kurs till våren. Zingo ska få gå agility och Tim blodspår och aktivering,,eventuellt Tävlingslydnad. Det till skillnad från utställningar tycker jag är roligt.  Nu demonstrerar mina djur att jag varit för tråkig för länge så det är väl bara att resa på sig..Svejs

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Hade också en jättekul dag på jobbet igår, härligt att känna att man lever! :) Skämt åsido, visst är det jobbigt när det blir för mkt stress men jag har nog ändå hellre för mkt att göra än för lite, det är också på något konstigt sätt stressigt. För att inte tala om trist.

Märks att det är många som har träning och nyttigare/sundare liv som nyårslöfte, knökat på gymet igår men ack så skönt att få svettas ut sin frustration efter en stressig dag. Hade en rätt bra morot för träningen dessutom, efter väntade räkmacka och en kall öl på Heaven 23, stort tack till Mats polare P-O!:)

Tycker vi får ha en systerdag/kväll snart, kanske på Heaven? Himla mysigt däruppe och urgoda drinkar har de också.

Kul att Phoebee var på besök i helgen, kan riktigt se Tims härligt entusiastiska hälsande framför mig , hi-hi! Var nog nyttigt för henne tror jag, behöver socialiseras lite.

Massa kramar till hela familjen, och du,ta´t lugnt!:)

2009-01-14 @ 13:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0