Hej Hopp

I går gjorde vi en riktig storstädning i vår klädkammare,,mycket bra blev det. Satte upp rundstång och krokar och la till och med in en matta, så nu kan man nästan bo därinne eller sätta sig i fred och ta en funderare ibland. Hittade massa gamla roliga saker. Gamla kort på barnen när de var små och gulliga. Jösses vad tiden går fort. Det var som att de var små igår.  Usch usch, 40-års krisen närmar sig :-)

Hade otrolig energi igår, ville tvättat bilen, städat förråd, veckoplanera mat, åka o storhandla,,men eftersom tiden då går så fort så hann vi bara med hälften.
Idag har energin försvunnit någon annanstans. Dödstrött, seg och helt utan arbetsmoral och dessutom en jäkla massa snö igen! Blötsnö oxå. Har lite halvhjärtat suttit och försökt leta upp recept till en veckomatsedel. Jag vet,,det finns färdiga men på de färdiga är det alltid en eller flera maträtter som man inte vill ha. Suck,,det blir väl falukorv och köttfärs som vanligt.

Som vanligt på jobbet idag,, inget speciellt har hänt. Har fortfarande inte fått min skriftliga uppsägning. Men den som lever får se. Den lär ju dyka upp:-(

Vovvarna mår bra, Triton behöver klippas, Zingo behöver trimmas och Tim behöver klippa sina klor. Skönt med Labbe ändå, inte mycket behöver göras. Men man älskar dem såklart lika mycket för det.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0