Kurser

Nu har jag anmält Zingo till en Agility kurs på Nya varvets hundskola, (länkad ner till höger) . Tim har jag anmält till Blodspår men inte fått något svar ännu. Vill även gå tävlingslydnad med honom men det får bli efter agilityn och blodspåret. Han har ju även utställningar på sin lott. Vet oxå att det är mycket mycket träning med Lydnadskurser så som sagt,,lägger det åt sidan lite till.
Zingo blir nog grym i agilityn, han är ju så snabb den lille, o han behöver förbättra på sitt självförtroende lite så det kommer bli kanon, o matte behöver oxå röra på sig så en pefekt kombination:-)
Tim kommer nog fixa blodspåret hur lätt som allra helst,,det enda svåra blir nog att hejda hans iver. Men han  har en riktigt bra nos den grabben.
Triton får tills vidare nöja sig med långa promenader. Kan ju inte sätta in honom på någon kurs med de höfterna. Eller finns det någon som har förslag på vad man kan göra?? Hundsim har jag ju redan tänkt men måste ju röntga först.
I morse var vi ute på skogspromenad i över en timme. Härligt väder. Blåser kall vind men det är ju ändå sol sol sol:-)
Har tagit en semesterdag i dag så nu ska jag njuta av livet..en stund i alla fall, sen ska vi iväg till läkaren.
Ha en härlig tisdag o njut av livet..


Kommentarer
Postat av: Syster yster

Vilken ursöt bild på goa Tim! Man vill ju nästan äta upp honom så supersöt är han :) Zingo kommer bara att bli bäst på agilityn, snacka om hand i handsken! Kan se honom framför mig skutta över, under och i allt som ett vitt litet yrväder.

Tycker så synd om Tribbe, svårt att veta vad man kan hitta på åt honom som han skulle tycka var roligt när han har så ont. Fast lite kul verkar han visst ha hittat på själv; tugga på gammal djurskalle i hage funkar ju bra även med dåliga höftleder! :)

Önskar dig en superskön ledig dag, ser härligt ut ute med sol och klarblå himmel.

Massa kramar!

2009-03-17 @ 11:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0