Sommartid

Nu är helgen slut igen. Jösses vad fort det går. Enligt klockan är det numera sommartid och vovvarna undrade nog varför jag gick upp så tidigt i morse för det var inget större liv i dem. Men när maten serverades en timme tidigare än normalt var det ju ingen som backade såklart:-)
I går satt jag och Hannah i solen och solade i shorts och linne. Det var underbart skönt och riktigt varmt. Vi tävlade på kvällen om vem som hade fått mest färg och jag kan nog hålla med om att det var Hannah, i alla fall på magen:-) Dessutom grillade vi för första gången i år. Det blev fläskfilé och korvspett med bacon.

I lördags var det ju earth hour och duktig som jag är och fast hela familjen var emot mig så släckte jag ner hela huset,,det var mysigt att äta kvällsmat med endast ett levande ljus.
Annars har inte mycket hänt den här helgen. Jag har skam till sägandes inte ens tvättat och städat o därför har jag ju nu en hel del att ta tag i i veckan, men man kan ju inte alltid använda sin lediga tid till tråkiga saker.
Carro har varit på distriktkårsmöte med Ung Vänster och hon blev invald i styrelsen. Bra jobbat gumman :-)

Nu är det bara att packa ihop och åka till jobbet. Ha en bra dag


Lördag

Har precis varit ute i leran med vovvarn. Vilket resulterade i att jag fick fina tassavtryck att skura bort i köket o hela vägen upp på övervåningen,,suck. Leran kommer aldrig ta slut känns det som.

I går var min kära syster här och bjöd på räkmys till Let´s Dance finalen. Det var jättemysigt och kul att få träffa sin kära lillasyster igen. Barnen blev nog oxå väldigt glada o var mer spralliga än vanligt:-) Kanonroligt var det oxå att Magnus vann finalen,,det var han värd och han var helt klart min favorit. Även om Laila Bagge dansade sin showdans helt otroligt bra och vackert.

I dag ska jag köra barn o äntligen få träffa min käre make som jag inte har sett sen i Onsdags morse. Hoppas att vi kan få till en myskväll i kväll oxå. Det skulle vi verkligen behöva:)

Nu har jag bara en hel arbetsvecka kvar på jobbet. Efter det blir det kortveckor med påsk o annat. Sen ska jag ju passa Pappas hund oxå och det ska bli väldigt roligt och spännande. En tik bland tre hanar,,jo det blir nog en del att göra men som tur är så har hon hunnit löpa innan.

Nej nu skiner solen så man kanske borde gå ut en stund o planera trädgård (mentalt) Det här gjorde vi förra året men är i princip det enda vi har gjort o det blommar ju inte så vackert nu precis,,men man kanske borde bygga vidare på temat.
Ha en  härlig Lördag



Tisdag

Iskalla vindar men ändå sol,,har ändå frusit idag. Nu börjar nedräkningen snart på jobbet. Bara ca en månad kvar. Fast jag har fortfarande inte fått min uppsägning så man vet inte jättemycket. Å andra sidan behöver de ju inte skicka den förrän i slutet av April så de väntar väl intill det sista. Bara att jobba på så mycket man kan den tiden som är kvar. O jobb har jag ,,hur mycket som helst känns det som just nu.
Utställningstankarna börjar ta form nu och jag hade tänkt anmäla Tim till Tjolöholm och eventuellt en stor redan helgen efter. Men vi får se vad plånboken säger :-) Fast det är ju inte sådär otroligt dyrt precis. Det som kostar är ju resan och allt man köper på sig när man väl är där. Fast det är ju ingen nödvändighet såklart. Tim kan ju dock behöva komma ut lite nu när han vart hemma så länge. Skulle ju åkt in till slottskogen med fadren och hans hund men de hade spått oväder den dagen så vi bestämde dagen innan att vi inte skulle åka. Det ska man ju aldrig göra för det blev aldrig något oväder utan tvärtom en helt strålande dag så där loosade vi den chansen till lite social träning. Men självklart kommer det fler tillfällen.

Annars rullar allt på som vanligt. Måste bli av med lite vikt nu innan sommaren så jag försöker kämpa med det. Det går bara man ger sig fasen på det. Ska logga in på viktklubben på aftonbladet o ta upp den tråden igen,,känns som att man har tusen järn i elden o ändå tycker man att det inte händer något.
Säljer våra cyklar nu så om det är någon som behöver en cykel så kika in på Blocket, det är en damcykel och en flickcykel,,båda i perfekt skick.
Kram Kram

Nu är de här!!

Ja,,så var det dags för ett nytt fästingår!, I dag plockade vi den första på vår katt Agnes så nu är det dags att åka till apoteket o köpa medel. Till motattack!!
     

Inga trevliga kryp det där. Grannens häst och deras New Foundland hund har dött i Borrelia och Caroline hade Borrelia första året vi bodde här..så motattacken är nödvändig:-)

På tal om grannar:-) Hmmmfff..nästan alla våra grannar,,typ 5-6 st har vunnit minst etthundratusen på postkodlotteriet,,nästan alla utom vi,,surt surt surt,,man skulle tydligen ha varit med. Trodde ju aldrig att de skulle hittat hit, men nu när de gjort det en gång så lär de väl inte göra det igen uppenbarligen,,surt igen,,men sånt är livet

Nej,,tillbaka till städet,,har övervåning och toaletter kvar,,o tvätten förstås..
ciao

Söndag

Var hemma hos Mia igår och blev uppassad som vanligt när man är där. Hon är för underbar. Fick jättegod mat o åt så magen stod i fyra hörn. Champagne och jordgubbar fick jag som välkomstdrink. Vi satt på hennes uteplats och solen sken underbart härligt. Så ska livet vara. Vi tog sen en promenad med hennes underbara papillon Tanja och kastade boll som hon helt klart älskade.  Kom inte hem så sent trots allt och bakfull blev jag aldrig heller :-) Med andra ord totalt lyckat.
I dag är det en slapp Söndag. Har som vanligt gått i skogen, inte lika skönt idag men inte fel ändå. Har städat ödlornas bur och nu lagar jag söndags stek till familjen.
Patrik har eldat gamla grenar och man har massa tankar om vad man ska göra med trädgården som ännu inte är ngn trädgård.
I kväll ska jag bada Zingo och sen ta trimmern och bara raka av all päls som går (9mm), förra gången som jag skulle försöka skapa någon slags frisyr blev ju helt knasigt så nu är det trimmern som gäller.
Solen tittar fram här nu på eftermiddagen, har letat efter någon liten liten blomma som kan ge tecken på vår,,men har dessvärre inte hittat någon. Skulle inte förvåna mig om det kommer en snösväng till.
Nu ska jag titta till steken..Inte ngt man gör varje dag precis
Ha en härlig Söndag

Vårdagjämning och Tonåringar:-)

I går var ju vårdagjämningen här,,vad är det egentligen,,googlade och fick det här svaret:

"Vårdagjämningen inträffar när solskivans centrum passerar gränsen mellan södra och norra himmelshalvan, det vill säga passerar himmelsekvatorn. Punkten på himmelsekvatorn där passagen sker kallas vårdagjämningspunkten.

Vårdagjämningen är inte en dag, utan en ögonblicklig händelse som inträffar vid en bestämd tidpunkt."

O det blev man ju inte mycket klokare av,,men så är det i alla fall,,hela grejen är ju att dag o natt är lika långa,,men enligt wikipedia så inträffar detta något dygn tidigare. Lite kunskap så här på Lördagsmorgon :-)

Har vart i skogen med killarna som vanligt,,men utan någon större energi idag. Har sovit otroligt dåligt inatt, vet inte varför.  I går var samtliga tonåringar ute o hade olika saker för sig. Kvällen slutade givetvis med en sorts taxiverksamhet och jag missade på slutet på Let´s dance och fredagsmys:-( Så här sitter jag och har ingen som allra helst aning om vem som gick till final, inte för att det är så himla svårt att ta reda på,,men ändå.

I dag är det min tur att rymma från hemmet Ska hem till min väninna o dricka lite vin. Det ska bli skönt att få komma ifrån väggarna lite o roligt att få bubbla lite med en vän. Nu ska jag slappa lite i någon timme först..
Önskar alla en härlig helg,,,kram kram


Onsdag

Ännu en härlig vårdag. Slutade tidigare i dag och åkte direkt hem o ut med hundarna. Hade ingen jätte energi dock. Tung i huvudet och jättetrött. Ungefär samma känsla som när man har legat hela dagen i solen på stranden och är så där gott trött när man kommer hem.
Men hundarna hade desto mer energi. I alla fall Tim o Zingo:-) Triton gick o surade som vanligt o skulle stanna o lukta på allt,,lade sig på rygg minst 4 gånger o allmän demonstration. Men jaja,,han får väl demonstrera då. Vill inte att han ska springa bort.
Får passa på att gratulera Tims uppfödare som fyller år idag. Grattis!! Hoppas du fått en fin dag.
Nu har jag fått bekräftelse på kurserna. Zingo börjar sin agility den 26 April och Tim får gå blodspår någon gång i Maj. Spännande och jätteroligt ska det bli. Kul att ha ngt att se fram emot i alla fall i allt elände.
Nä,,om man skulle ta o stranda framför tv:n lite innan tvätten är färdig och hundarna ska få mat..verkar lockande.
Tjing

Kurser

Nu har jag anmält Zingo till en Agility kurs på Nya varvets hundskola, (länkad ner till höger) . Tim har jag anmält till Blodspår men inte fått något svar ännu. Vill även gå tävlingslydnad med honom men det får bli efter agilityn och blodspåret. Han har ju även utställningar på sin lott. Vet oxå att det är mycket mycket träning med Lydnadskurser så som sagt,,lägger det åt sidan lite till.
Zingo blir nog grym i agilityn, han är ju så snabb den lille, o han behöver förbättra på sitt självförtroende lite så det kommer bli kanon, o matte behöver oxå röra på sig så en pefekt kombination:-)
Tim kommer nog fixa blodspåret hur lätt som allra helst,,det enda svåra blir nog att hejda hans iver. Men han  har en riktigt bra nos den grabben.
Triton får tills vidare nöja sig med långa promenader. Kan ju inte sätta in honom på någon kurs med de höfterna. Eller finns det någon som har förslag på vad man kan göra?? Hundsim har jag ju redan tänkt men måste ju röntga först.
I morse var vi ute på skogspromenad i över en timme. Härligt väder. Blåser kall vind men det är ju ändå sol sol sol:-)
Har tagit en semesterdag i dag så nu ska jag njuta av livet..en stund i alla fall, sen ska vi iväg till läkaren.
Ha en härlig tisdag o njut av livet..


Kalas kalas kalas :-)

Då var det måndags morgon igen och två nya födelsedagar avklarade. Min lillebror firade vi i Lördags och själv fyllde jag tjugonitton i går. Annars har helgen varit som den brukar. Slappt och mysigt. En riktigt härlig vårliknande dag fick vi ju på min födelsedag. Solen sken och man hade hopp om livet igen. Nu går det fort känner jag. Snart är det ju till exempel dags att ställa om klockan till sommartid. Något som jag tycker verkar helt meningslöst i det stora hela. Men så är det ju.

Vovvarna mår bra och man kan märka även på dem att våren börjar komma. De är pigga o skuttar lite extra. Släppte Triton en sväng i går men det skulle jag aldrig gjort. Han sprang raka vägen till den hagen där skallen låg. Fick ringa Patrik och be honom ta med ett koppel o hämta honom, Men när Patrik kom dit så blängde han bara på honom och sprang tillbaka till mig. Haha,,han börjar bete sig som en sur gammal grinig farbror,,(triton alltså). De har blivit rejält bortskämda i helgen med godisträd, märgben, tuggben ,mm. Men nu är det slut med sånt oxå. Jag brukar ge dem märgben när jag vill vara i fred en stund. Det tar ju en stund för dem att tugga i sig:-)

Vill skicka en stor stor kram till min dotter Carro som bakade en underbar chokladkaka till mig igår för att fira mig, Tack gumman du är bara för söt som tänker på din gamla mamma.

Nej,,back to work,,o ha en härlig Måndag kram kram


Utställningar

Varför denna skräck inför utställningar?? Kanske det kan bero på att vår första utställning var one of a kind. ALLT gick fel. Vi väntade i hur många timmar som helst i iskyla och när det väl var vår tur så hackade jag tänder av köld :-) Domaren var dessutom inte av den psykologiska typen utan en gammal militär som helt uppenbart gillade att domdera,,säkert var det inte han som bestämde hemma,,men ändå. Vi började snyggt med att springa åt helt fel håll,,till hans stora glädje. Sen sa han att : spring lite här o lite där så jag fattade ingenting utan började vela,,då kallade han in mig o sa att : Lilla gumman,,ser du den där skylten där nere? gå lugnt o fint mot den o sen tillbaka. Redan då ville jag ge honom en smäll på käften. Sen påstod han att min hund skulle bli fet när han blir stor om jag inte ger honom mindre mat o då skulle jag aaaaldrig orka hantera honom,,haha,,Han skulle bara veta att jag har en stor fin Golden hemma som jag alltid kunnat hantera o som väger 10 kg mer,,minst,,
Men i alla fall, Tim fick ändå ett första pris och fin kritik så han ville nog bara köra med mig. Här kommer några bilder på oss från den första utställningen i ett svinkallt Borås:


Tandkoll,,lägg märke till mina dubbla jackor :-)



O  han kunde stå fint :-)



Här är vi i varberg sommaren -08 o nu har han lärt sig att stå riktigt fint..här var det dessutom varmt:-) Första pris med HP blev det,,erkänn han är snygg mitt hjärta.

Nu ska jag snart bänka mig framför Let´s dance o heja fram kvällens par,,jag har bestämt mig för att Magnus och Elisabeth är de bästa för de är de som faktiskt utvecklats mest o jag håller tummarna för de båda,,hej hopp vad man engagerar sig,,
Trevlig Fredagkväll


Snön lyser vit på taken,,osv

Tjohoo,,nu snöar det igen. O inte lite heller. Så roligt! Inte...I morse lös solen och man riktigt njöt. Men man ska ju inte ha det för bra för länge. Så är det ju,,haha
I morgon är det fredagen den 13:e igen. O denna gången är det den riktiga fredagen den 13, för jag har hört att den riktiga fredagen den 13 är just fredag den 13:e Mars..skrock skrock,,vi får väl se. Jag vet ju redan att jag blir uppsagd i morgon så för mig blir det ju automatiskt en otursdag. Snyft,,men så är det ju i livet. Stängs en dörr så öppnas ju flera andra sägs det ju. Det blir nog bra i slutänden,,om ändå den där miljonen ville infinna sig någon gång :-)

Vovvarna har fått vara ensamma mycket idag. Carro har varit hemma men hon är förkyld och har nog mest suttit vid datorn och inte ägnat hundarna så mycket omtanke. Men så är det ju. De fick sig i alla fall varsitt snörace när jag kom hem o mat o varsitt oxöra. Usch vad jag skämmer bort mina små liv. Fy på mig. Men de är helt klart värda det i alla fall.

Dogs are 
not our whole life, but they make our lives whole.

-Roger 
Caras

Tja,,så är det. Inte mycket händer annars. Har kommit på att jag är i stort behov av shopping. Behöver nya kläder, nya skor, ny bil,,ja,,det mesta med andra ord. Men när jag ska ha tid och råd med det vet jag inte,,det va ju den där miljonen igen :-)
Sitter o funderar på utställningar. Det är en på Tjolöholm snart som jag skulle kunna gå på,,men den rätta känslan vill inte infinna sig riktigt. Undrar vad det kan bero på,,,snön kanske.  Men jag har nästan bestämt mig i alla fall för att det blir den. Måste ju få en snygg tjej till Tim snart,,han kan ju inte gå o vänta hela livet :-)
Köket kallar,,av någon konstig anledning så är det alltid de stora tråkiga kastrullerna och stekpannorna som står kvar till mig,,haha Life is wonderful.
Tjing

Onsdag

I dag fyller Philip 15 år. Grattis och hoppas din dag blev bra till slut!
Ja nu är det födelsedagarnas tid. Näst på tur är lillbrorsan och sen jag själv:-) I dag har annars varit en helt vanlig dag. Solen värmde riktigt skönt idag och nu börjar hoppet om vår verkligen komma. Har märkt att det börjar vakna till liv i naturen med bland annat insekter som tex flugor och nattfjärilar som hundar och katter ivrigt jagar. Så snart gör väl fästingarna sitt intåg oxå och man får ladda lagret med fästingsmedel.

Facket ringde mig idag när jag kom till jobbet och förhandlingarna angående min uppsägning börjar på fredag. Så nu händer det något i alla fall. Bättre än att gå och inget veta.

Nu är jag så himla jättetrött så det blev bara ett kort inlägg idag. Min säng ropar på mig och jag ska genast göra den till viljes..orkar nog inte ens läsa innan jag somnar
Tjing så länge :-)

Ledig Måndag

Åh härliga lediga Måndag. Nu är den snart slut. Har varit helt ensam hemma nästan hela dagen. Patrik har jobbat och barnen har varit i skolan. Tog som vanligt skogspromenad på morgonen med vovvarna. Triton är gott sur nu för att han inte får springa lös. Han lägger sig ner, ska rulla runt och han går långsamt,långsamt och åt helt andra håll än var vi övriga går. Demonstration på högsta nivå. Men jag vet ju samtidigt vart han kommer springa direkt om jag släpper honom eftersom skallen ligger kvar i hästhagen,,o han vill alltid gå åt det hållet.
Hundvård blev det igår. Zingo ser numera inte klok ut men han är i alla fall ren och fin. Dessutom är det ju en klippning som passar för skogspromenader men garanterat inte för utställning,,haha. Triton fick jag oxå bort lite päls på och han skulle inte heller platsa för att visas upp. Tim fick klorna klippta och till sin stora fasa öronrens. Man kan i alla fall sammanfatta att Trim och pälsklippning inte alls är min grej:-)
På tal om utställning så börjar det dra i hop sig nu. Har hittat en som jag ska anmäla Tim till men den är Inofficiell, Får ju värma upp innan vi kör på stort i sommar. Hjälp! Men det måste ju göras. Ska ta mig i kragen och socialträna honom mer oxå. Ska ta en tur till slottskogen tänkte jag men åker helst inte ensam då hans iver kan ta på krafterna i armarna om man säger så:-)
Har precis ätit en härlig middag med ungsbakad falukorv o hemlagat potatismos. Riktigt gott. Tvättar gör jag oxå men snart ska jag bänka mig framför TV:n och titta på Familjen Annorlunda och Spårlöst som börjar idag.
Tjing

Bio

I går firade vi Patriks födelsedag med att gå på bio bara han och jag. Det var ganska längesedan det inträffade så det var riktigt trevligt. Vi gick på en film som heter Taken med Liam Neeson i huvudrollen. Den handlar om en fd cia-agent vars dotter blir kidnappad för att säljas vidare för inom sexbranschen,. Han gör allt för att få tillbaka henne,,och lyckas till slut efter många biljakter och slagsmål. Filmen var bra och man blev inte uttråkad. Däremot är jag inte så imponerad av biografen. Det var vårt första besök på Bergakungens Salar. Den senaste biografen i Göteborg. Jag fick ungefär samma känsla som jag får när jag ska åka spårvagn från underjorden i Hammarkullen. Lite tunnelbanekänsla. Man slussades liksom omkring i en underjordisk värld,,kändes det som. Toaletterna var ofräsha med pissoarhandfat och överallt satt folk och åt diverse saker, bland annat ett par som åt kinamat precis utanför biljettinsläppet,,men herregud kan inte folk ta med sig sin hämtmat hem,,! Själva salongen var helt okej. Bekväma stolar och bra ljud. Gott om plats för benen. Men med min otur så fick jag en stolsgranne som satt och skakade med sitt ben hela filmen så det kändes som man satt i en massagestol,,mycket nervöst beteende,,Usch nu känner jag själv att man börjar bli gammal och gnällig, men det var ialla fall så jag upplevde det.
När vi kom hem så hade mina flickor verkligen ansträngt sig och gjort ett jättehärligt födelsedagsfikabord till Patrik. Både han och jag blev glatt överraskade. De hade bakat egna Finska Pinnar, Syltkakor, Mjuk Pepparkaka och en Tårta. Dessutom dukat väldigt snyggt och diskat efter sig. Blev mäkta imponerad och givetvis stolt över dem. Tack tjejer, Bild kommer här:



Lägg märke till karamellerna på tallrikarna och de små sega fiskarna på glaskanten :-)
O så här nöjd blev maken efter att man tryckt i sig alltihop:



Ja en lyckad kväll helt enkelt.

I dag har vi varit ute och försökt promenera bort de en miljon extra kalorier som vi tryckte i oss igår. Vi gick ca två timmar med hundarna i snöblåsten. Kletigt o kladdigt o jag hade bara pyjamasbyxorna på mig ( såklart jacka och mössa o skor oxå) och blev rejält blöt och kall på benen. Men det är då det är så himla mycket skönare att komma in och hem i värmen igen. Riktigt mysigt.
I dag är det hundvårdardag oxå, Zingo ska bada o trimmas, Triton ska få minst ett kilo päls bortklippt samt klor och mellan trampdynorhår, Tim ska få klorna klippta och öronen rensade,,pust, sen kanske jag även bränt dagens kalorier,,haha
Have a nice Sunday i Snöslasket

Grattis!

I dag fyller min älskade man år. Tusen grattiskramar till dig! Puss från frugan:-)


Veckan som gått

En helt vanlig vecka till synes. Inget speciellt som hänt. Jobbat (inget uppsägningsbrev ännu :-)).Haft ganska mycket att göra. Har lyckats boka in massa saker nästan samtidigt så har haft mycket "kommer senare" går tidigare-dagar. O har fortfarande några saker kvar att göra innan Mars är slut. Tandläkar o läkarbesök o utvecklingssamtal men sen ska det väl ändå vara färdigt.
Triton blev orsaken till att jag kom nästan en och en halvtimme försent i Onsdags. Han försvann i skogen som vanligt men denna gången dröjde det lääänge innan jag hittade honom. Brukar ju inte behöva leta precis utan han brukar komma lunkande efter sisådär 10 minuter. Denna gången fick jag ringa efter Patrik. Han försvann och jag hörde efter en stund ett skall i skogen. Blodet isade sig och jag tänkte att nu jäklar. Triton brukar aldrig skälla på något. Efter skallet blev det dödstyst. Tyckte jag hörde någon som ropade Nej! förtvivlat..o så hörde jag en ko som råmade flera gånger. Patrik och jag o de andra hundarna letade minst i en timme utan att hitta honom. Trodde absolut att han var död eller låg skadad någonstans. Patrik gick hem med de andra hundarna till slut, ifall Triton hade sprungit hem. Jag fortsatte leta i urskogen en stund. Sen kom jag ihåg att jag sett Tim hoppa över en gärdsgård i början av promenaden o tagit en liten avstickare in på en stig. Jag bestämde mig för att göra likadant o se vart den ledde. Gick ungefär 10 min och kom till sist fram till samma äng som vi hittade ormvråken på. Där mitt i hästhagen ligger Triton och tuggar på något. Jag blev så glad att se honom att jag ropade o nästan dansade, men det enda jag fick till svar var ett morr. O titta vad han tuggade på :



Fräscht eller hur?? En mega stor skalle av något slag. Som tur var en gammal skalle så han hade ju inte dödat någon ko eller så,,haha det hade han ju såklart inte gjort ändå, Men tusen tankar hinner ju flyga igenom huvudet när någon försvinner. Så från och med nu är det slut på friheten, koppel gäller överallt, för en hund som går på diet kan man uppenbarligen inte lita på :-)

Ska snart hoppa i bingen efter att ha tittat på Let´s dance som vanligt. Tyckte nog att det var orättvist att Niclas åkte ut, rent dansmässigt sett så dansar han ju miljoner gånger bättre än Elisabeth,,även om hon har en härlig charm. Men så är det ju när folket röstar.

Annars som sagt inget speciellt som hänt. Har lagt ut min första auktion på Tradera,,men helt dött, Jag har nog inte rätta knycken där haha. Vi får väl se,,

Nu ska jag lägga mig och läsa min senaste bok som är skriven av en nobelpristagare, den heter Skattsökarna och är lite halvflummig än så länge. Mycket naturbeskrivningar och lite handling, men det kanske kommer. Man vinner ju inte nobelpriset i litteratur för inget,,eller??
Kramis

Hej Hopp

I går gjorde vi en riktig storstädning i vår klädkammare,,mycket bra blev det. Satte upp rundstång och krokar och la till och med in en matta, så nu kan man nästan bo därinne eller sätta sig i fred och ta en funderare ibland. Hittade massa gamla roliga saker. Gamla kort på barnen när de var små och gulliga. Jösses vad tiden går fort. Det var som att de var små igår.  Usch usch, 40-års krisen närmar sig :-)

Hade otrolig energi igår, ville tvättat bilen, städat förråd, veckoplanera mat, åka o storhandla,,men eftersom tiden då går så fort så hann vi bara med hälften.
Idag har energin försvunnit någon annanstans. Dödstrött, seg och helt utan arbetsmoral och dessutom en jäkla massa snö igen! Blötsnö oxå. Har lite halvhjärtat suttit och försökt leta upp recept till en veckomatsedel. Jag vet,,det finns färdiga men på de färdiga är det alltid en eller flera maträtter som man inte vill ha. Suck,,det blir väl falukorv och köttfärs som vanligt.

Som vanligt på jobbet idag,, inget speciellt har hänt. Har fortfarande inte fått min skriftliga uppsägning. Men den som lever får se. Den lär ju dyka upp:-(

Vovvarna mår bra, Triton behöver klippas, Zingo behöver trimmas och Tim behöver klippa sina klor. Skönt med Labbe ändå, inte mycket behöver göras. Men man älskar dem såklart lika mycket för det.
Ciao

RSS 2.0