Dagens låt

I dag..Lördag,, väljer jag denna låt:-) Kram

Lördag

Först vill jag bara säga till alla: Sparka aldrig på den som redan ligger! Detta är det fulaste man kan göra enligt min åsikt. Med det sagt..I dag har vi en ny kall dag. Hela minus 14 grader nu på morgonen och det bet ordentligt i kinder och näsa när vi var ute i skogen. I dag fick det bli koppel promenad då jag alltid är osäker på om de är ute och jagar på Lördag och Söndag. Enligt grannen skulle det vara rävjakt denna helgen. Stackars lilla räv:-( Såg inte någon i skogen men å andra sidan är det ju ofta meningen att man inte ska synas när man jagar. I dag blir det storstädning av huset och av smådjursburarna. Lite jobbigt att städa kaninburen i kylan men det måste ju göras. Man får inte ta in kaninerna i någon form av värme ens i fem minuter om de ska klara kylan resten av vintern. I så fall måste man flytta in dem permanent och det går ju inte då vi inte har någon plats för det. Sitter och tänker på mina drömmar om kennel och liknande. Det är otroligt att det finns folk som vill lägga sig i ens drömmar och försöka förstöra. Men det är bara att stå på sig och göra sina drömmar till verklighet. Det som är roligt är att även Patrik är helt inne på detta med kennel och det känns ju roligt att vara två. Vilket självklart är en nödvändighet. Jag hade ALDRIG startat upp något sådant om han hade misstyckt utan vi har givetvis pratat om det båda två. Men det är ju en självklarhet. Kanske inte för andra men i alla fall för mig. Avundsjuka och elakt prat blir man nog aldrig av med i livet, så är det. Bara att bita ihop med andra ord:-)Denne helgen var det meningen att jag skulle åka upp och träna Bella inför utställningen. Men med rådande väglag och lite andra bekymmer så får det vänta lite tyvärr. Har ju ca 1 månad på mig så jag ska nog hinna. Nej, dags att börja städa och sen blir det middag och lite slappa innan vi tar en promenad med vovvarna igen. Kram på er.

Kaninerna på sommaren:-)


Fredag

Fullmånen lyser. Inlämningsuppgiften är inskickad. Barnen har åkt till kompisar, pappor och mammor. Pizzan är på väg hem. Hundarna har varit i skogen två gånger. Huset är inte städat. Brasan är tänd i kaminen. Det är kallt ute idag. Minus tio grader och en snålblåst. Snart ska jag bänka mig framför tv:n och titta på Let´s Dance. Har faktiskt ingen favorit ännu. Men jag tycker Birro ska åka ut idag för han ser så sur och arg ut. Sitter och drömmer om min framtida kennel. Åhh, skulle vilja ha valpar på gång NU. Men jag måste lugna mig för jag har mycket kvar att lära innan den dagen kommer. Har lagt in ett översättningsverktyg på min blogg. Översättningen är INTE särskilt bra så tänk på att det inte är jag som översätter. Antagligen beror det på att jag inte heller alltid skriver på en perfekt svensk grammatik men ändå. Jag önskar alla där ute en härlig Fredagskväll. Nu längtar jag till våren. Kylan har gjort sitt tycker jag. Kram

Härliga Sommar,,kom snart igen.



Torsdag

Vilken underbart härlig dag! I dag har killarna fått gå i skogen två gånger. Solen lös,,ja you name it. Svårt att förklara med ord. Det enda som var lite jobbigt var att det har bildats en skare på snön,,Zingo hade svårt för att gå och även de stora hundarna + jag. Men om jag hade haft möjlighet så hade jag lätt stannat hela dagen i skogen. Så vackert med solen som lyser på snön och så glittrar det. Lika mycket glittrar det nu när fullmånen lyser på den. Helt fantastiskt. I morgon ska jag,,om det är lika fint väder,, ta med varm choklad och skinkmackor och sitta ute i skogen och äta min frukost. Skulle haft någon att dela det med bara. Jo mackorna lär jag få dela med mig av men någon annan som kunde njuta lika mycket av skogen som jag:-) Vovvarna gör ju det då förstås. Idag fick jag tillbaka min mobil som varit trasig. Det är inte klokt att man vänjer sig så mycket vid en teknisk pryl att det känns skönt när man får tillbaka den! Helt knasigt men så är det. Man är van vid sina små knapptryck och olika inställningar o då känns det bara jobbigt när man har ngn annan mobil:-) Typiskt ilands problem,,I know,,men så är det. Annars inget speciellt. Ska skriva veckans inlämningsuppgift nu,,fick MVG på min första,,helt otroligt att denna snart 40-åriga hjärna fortfarande fungerar:-) Läste förresten bloggen "Dog Downunder" idag och fick se hur deras labbe hittade en orm och hur de sen tränade sin vovve på att inte gå fram till ormar. Kolla den,,länken finns här på min blogg. Helt otroligt hur olika världar deras och våra vovvar här i Sverige lever i. Men jag tycker det är intressant. Ha en härlig Torsdagskväll.

Väntan på godis??


Zingo funderar i snön.



Lite suddig solnedgång men ändå,,darrig på handen i hög ålder.


Och fullmåne på andra sidan:-)

Tisdag

Lagar mat. Det blev Boeuf Bourgignon idag istället. Den är rätt skön att göra då den ska koka i ca 2 timmar. Under tiden hinner man ju skura av köket och när den är färdig så är det inte så mycket disk vilket är tacksamt. I dag har det varit en helt vanlig dag. Har anmält Bella till utställning och det ska bli roligt att se hur det går. Annars har det inte hänt mycket. Min vanliga skogspromenad med killarna förstås och ibland är det så himla skönt i skogen att man inte känner för att gå hem. Men det är klart,,det måste man ju. Sitter och lyssnar på youtube,,vissa låtar tröttnar man aldrig på och jag undrar vad det kommer sig,,måste dela med mig av dagens favvo låt,,kram på er..


Måndag

I dag har jag gjort ingenting och det är stressande om något. Har vart ute med hundarna i skogen dock och idag var det kallt igen. Just nu har vi minus 14 grader här och det kryper neråt. Bara att slänga in pinnar i brasan för att inte frysa hela natten:-) Fick en glad överraskning idag. Jag frågade en kompis till Caroline om hon kunde teckna mina hundar. Hon är nämligen hur duktig som helst på att teckna och hon var så gullig att hon ville göra det.  Så här blev det och erkänn att man ser likheten hur bra som helst.



Jag tycker det är helt fantastiskt gjort och är så tacksam. Det ska bli roligt att få orginalet som jag tänker rama in såklart. Ett oförglömligt och fantastiskt porträtt som jag kommer att ha mycket glädje av. Tack Jossan!
Nu är denna dagen slut. Det blir bara till att hoppa i säng och sussa. I morgon är det en ny dag och då måste jag PLUGGA..natti kramen.

Söndag

Har inte skrivit på ett par dagar nu. Har haft fullt upp med plugg och andra roliga saker:-) Skulle jobbat i Fredags men näpp. Ödet ville något annat.Sjukt barn fick hämtas från skolan hastigt och lustigt. I går var vi hos grannen och drack lite vin. Fick god ostbricka och kladdkaka till efterrätt. De plockade även helt plötsligt fram en hel grisskank som var från Spanien. Den var rökt och jättegod. Tydligen från grisar som bara äter ekollon,,fint ska det vara. Annars har här inte hänt så mycket. För tillfället mår jag jätteilla och håller tummarna att jag inte får magsjuka. Skulle lagat en burgundisk köttgryta idag men det fattades ett gäng ingredienser och nu blir det försent då ju den ska koka länge. Får göra den i morgon i stället. Hundarna mår bra. Triton tog sig en egen sväng nu på kvällspromenaden. Det finns ett ställe som jag INTE vill att han ska gå till. Det bor en polis här på andra sidan vägen och han är inte förtjust i hundar..givetvis var det till hans veranda som han sprang. Sååå typiskt men han sa inget i alla fall. Det är ju inte så att det är så lätt att skynda efter heller i en halvmeter hög snö. Patrik och Hannah fick i alla fall fångat in honom. Hade besök av en kompis till Hannah igår oxå. Pappan som körde hade en portugisisk vattenhund med sig i bilen som han släppte ut,,en tik,,som nyligen hade löpt. Mina hundar var i hagen..trodde jag..Tim fick givetvis upp grinden på något konstigt sätt i sin manliga iver. Det gjorde att man fick skämmas då tre hundar välvilligt flög på den lilla tiken. Hade problem med att fånga in dem oxå så jag kände mig inte riktigt som världens bästa hundtränare om man säger så:-) Jag är ialla fall glad att det inte var en hanhund. Då hade det inte varit lika roligt. Vilket det ioch för sig inte var ändå. I morgon ska jag anmäla Bella till en utställning. Det är bara en liten för både hon och jag behöver ju öva på att gå tillsammans. Ska åka upp snart och träna lite med henne. Det ska bli väldigt intressant och roligt. Nu ska jag läsa veckans lektioner och sen laga lite köttbullar till middag. Vov vov..kram

Bustim:-)


Tisdag

En helt vanlig dag men som vanligt är jag urtrött. Steg i alla fall upp i tid. Skulle köra Carro till skolan men hon hade migrän idag. Dundrade ut med killarna i skogen ,,de var jätteduktiga då jag hade ostmacka med mig som godis. Vilka ögontjänare alltså! Inte längre bort en två meter på hela promenaden och inkallningen har aldrig fungerat bättre även på Triton. Det är ju hans favorit godis. När han var yngre och vi gick på Tävlingslydnadskurs så skulle fröken visa på honom en gång. Hon hade köttbullar i fickan,,men nej då han ville inte göra något. Hon frågade vad jag använde för godis och jag sa - Rågbröd,,VA!!?? Gapskratt o sen fick hon lite bröd av mig. Han gjorde precis som hon ville att han skulle göra. Han är rolig den killen. I går var jag ute och gick med min granne. Vi har ju börjat det nyttiga livet nu och det första jag ska göra är att försöka bli fri från sockerbegäret. Har lyckats i snart två dagar nu och jag har bara gett mig fanken på det. Vi gick i alla fall en tuff promenad. Pulsandes genom snön som dessutom hade fått skare på sig till kvällen. Jag var helt genomsvett och helt slut när jag kom hem. Nu är det meningen att jag ska börja läsa igen och det ska jag sätta igång med NU. I dag händer annars inget speciellt, the never ending story= tvätten, snurrar i tvättmaskinen och lyckas aldrig vilja ta slut. Nu ska jag ta mig ett äpple. Sen blir det Biff Stroganoff till middag,,kramar

Tim som liten,,ja mellanliten då:-)

Söndag

I dag var det lite bättre med morgontiderna. Vi steg upp vid halv nio,,sen mat och in i skogen. Idag var vi väldigt ensamma i skogen. För det blåste lite och lite snö i luften. Då är det garanterat nästan aldrig någon där..Ja det är det ju inte i vanliga fall nästan heller såklart då. Men fina helgdagar kan det förekomma en och annan ryttare därute bland träden. Filmade vovvarna lite idag. Först när Tim och Triton busade en kort stund. Bara lugn,,de bara leker och det är inte så allvarligt som det ser ut. De har roligt tillsammans i snön. Det enda misstaget jag gjorde var att jag inte tog av dem halsbanden,,FY på mig,,Inte bra!. Jag borde veta bättre,,



Nästa film är när jag kastar en pinne till Zingo och Tim,,de brukar ALLTID komma tillbaka med den med en gång och Zingo brukar hänga så fånigt liksom på släp. Men givetvis blev det inte så när man har kameran framme,,kan undra om de fattar att de blir filmade..



Den tredje filmen är när de käkar bark och pinnar,,bara som ett litet stilleben,,fast särskilt still är de ju inte så länge då:-)


Annars har här inte hänt så mycket idag. Jag håller på och tvättar en gigantisk hög med tvätt som aldrig verkar ta slut. Risken är att när den är slut så blir den lika snabb lika stor igen,,suck. Jag gjorde tacopaj till middag. Men det var bara jag o Carro som åt av den. Den passade inte till övriga herrskapet. I morgon ska jag och min granne börja gå igen. Dessvärre får inte hennes vovva följa med då hon har nyopererat korsband. Men jag har ju lånehund om hon vill ha ngt att hålla i:-) Nu ska jag vika den jäkla tvätten oxå,,Trevlig Söndagskväll,,kramen

Lördag

I dag kände jag mig som en ganska usel hundägare:-) Jag vaknade inte förrän halv tolv och mina underbara vovvar har inte ens väckt mig. Stackarna som har en sån matte som sov som en stock. Fick givetvis panik och studsade upp som en boll,,men inte ens då reste sig vovvarna upp. De sträckte på sig och tittade lika undrande som om klockan var halv sex på morgonen. De är för goa. Kanske de var lika trötta som jag? Men tidigare blir det definitivt i morgon. De fick mat o sen gick vi en ganska lång promenad i skogen i snön. Oerhört bra träning då det är tungt och ganska tufft att pölsa i snön,,ialla fall för oss som bara har två ben:-) Att det blev en lång promenad så givetvis vår golden till. Han valde ju som vanligt sin egen väg,,fast denna gången visste jag var vägen gick. Härliga högar med hästskit avslöjade hans valda väg:-) Patrik var som tur med mig och gick och hämtade honom. Efter det så har vi städat hela dagen och blev nyss färdiga. Nu är det bara en härlig tvätthög kvar samt att jag måste byta till vårgardinerna igen i morgon. När jag städar så går jag alltid och nynnar på någon låt. Ja,,ibland mer än nynnar och jag vet inte varför man ibland får en speciell låt i huvudet men idag hade jag denna:-)



Ni kan ju tänka att städningen gick i ett ganska bra tempo. Nu är jag nyduschad och har bytt lakan i sängen,,den kombinationen är något av det bästa som finns:-) Vov från oss och trevlig Lördagskväll,,Kramis

Fredagslåt

Vissa låtar tröttnar man aldrig på o denna älskar jag,,på tal om vänner så tycker jag denna passar på ngt sätt,,trevlig helg (tänk om man kunde vara ihop med en röst,,då hade jag valt denna)


Fredag

Min sista dag på praktiken idag. Känns tomt och lite vemodigt faktiskt. Började ju komma patienterna lite närmre o då ska man sluta. Men så är det ju. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Rusade ut i skogen med hundarna när jag kom hem men hann inte vara där sålänge då mörkret föll ganska snabbt. Sitter och funderar på vänner. Vänner har jag ju fått ett par stycken nya på denna korta tid på praktikplatsen. Det är lustigt hur vänner kommer och går. Men så är det väl i livet. Nu ska jag sätta mig framför teven och titta på let´s dance. Patrik kör Hannah men kommer förhoppningsvis snart hem med pizza som vi ska vräka i oss. I morgon behöver jag inte gå upp 0530 i alla fall och det ska ju ialla fall bli rätt så skönt. Nästa vecka ska jag försöka ta tag i mina nyårslöften, vi får väl se hur det går. Trevlig Fredagskväll,,kramen

Torsdag

En helt vanlig dag utan några som helst roliga eller tråkiga överraskningar. Man saknar de roliga och är glad att det inte blev några tråkiga. Katten ligger på tangentbordet så ni får ursäkta om det inträffar några stavfel. Idag var näst sista dagen på praktikplatsen. En lite rörig dag men så måste det ju oxå vara ibland tänker jag. I morgon är det sista dagen o sen är det bara att sticka näsan i boken igen. Ska börja med sista kursen i grundomgången nu och det är Social Omsorg. Blev glad idag då jag fick MVG på mitt slutprov i Omvårdnadskursen,,hmmff,,förstår inte riktigt varför men antagligen är jag väl duktig då:-) As simple as that. Vovvarna har haft en tråkig dag igen. Men jag viskade i Tims öra förut att nu är det bara en dag kvar som matte ska vara borta hela dagen. Sen blir det långpromenader igen för grannen fick en efterjulenångest och ville börja gå. Helt ärligt så behöver jag det lätt oxå och det ska bli väldigt skönt att få ta eftermiddagsturer igen. Både för mig och för hundarna. Har ju även fått en liten lektion i  näringslära från husmor på min praktikplats,,så gör man bara tankar till verklighet så är det inte så svårt. Anmälde mig till en informationsträff på ett ställe som heter IFORM,,men jag lägger nog ner det då det kostar 395 kr per månad. Man kan ju faktiskt själv bara man vill och tänker. Det ska man inte behöva betala för och dessutom ska ju varje sparad krona gå till min framtida kennel hade jag tänkt. Nu ska jag diska undan middagen o sen sussa,,ciao.

Natti


Måndag

Nu börjar praktiktiden lida mot sitt slut. Helt plötsligt inser jag att jag kommer sakna dem allihop. Faktiskt verkligen ett kanonställe med underbar personal och patienter. Nåja vi får väl se var vägarna leder mig till slut. Är dödstrött verkligen. Är väldigt ovan vid att gå upp 0545 men man vänjer väl sig lagom tills man ska sluta. I dag har carro börjat skolan och hälsat på de kängurur som skolan tydligen köpt in. Häftigt. Vovvarna här har det inte lika roligt. Jag hade lyckats få in ett gäng småsten i mina bromsskivor i morse och hela varberg vände på huvudet när jag kom körande. Det gnisslade och lät som f-n. Som tur var så kom min man och skruvade loss hjulet och fick bort stenarna så jag slapp köra hem med samma oljud. Dessutom kan ju bromsarna bli förstörda av sånt. Det gjorde dock att hundarna fick väldigt lite tid idag och de var ensamma från klockan två till klockan sex..hmmff inte vad jag gillar men nu snarkar de så gott igen och i morgon får vi hoppas att Hannah åker hem och är med dem efter skolan. Det är ju som sagt bara fyra dagar kvar tills jag är hemma igen. Sen ska jag sitta med näsan i boken ända fram till Juli då jag är färdig. I dag har jag även tagit ett stort steg vad gäller att jag ska starta min kennel. Har ringt och satt upp mig på en valplista för att kunna få köpa en tik. En otroligt trevlig Kennel och jag blev otroligt väl bemött. Alltid lika trevligt när man får ett sånt bemötande faktiskt. Nu börjar en spännande tid med att följa tiken hur det går och hur allt blir. Nej nu blir det bingen. I morgon är en ny dag och jag vill som sista post skicka en jättestor kram och omtanke till min väninna Mia och tänker på er med allt som ni går igenom nu..tusen kramar till er!
Natti:-)

Lördag

Burr, I morse när jag gick upp 0530 var det -18 grader kallt och jag var svintrött. Ingen rolig kombination alls. Har jobbat idag mellan 7-15. Nu sitter jag o slappar vid datorn och fryser. Det blir nog ett varmt bad så småningom i kväll. Hundarna har inte roligt alls nu. Jag var ute med dem i skogen en dag men det var så hög snö att det var skitjobbigt att gå och Zingo blev helt genomsnöig och försvann i varenda snöhög stackarn. Triton fick isklumpar mellan trampdynorna och vägrade att gå. Ändå hade jag smörjt in dem med tass salva innan. Så nu får det bli rastning i rasthagen tills det tinar upp lite. Hoppas ändå att det ska komma snart. Fast jag tycker ju att det är vackert i skogen. Som en sagovärld nästan. Lägger in  lite bilder. Man behöver ju inte vara särskilt rädd för att någon ska komma heller. Nu är det Lördag i alla fall och jag har en vecka kvar att praktisera denna gången. Sen blir det plugg framför datorn igen. Den 27 februari är hela grund delen slut och sen börjar jag att läsa Psykiatri i 20 veckor. Sen är jag färdig undersköterska om allt vill sig väl. Hannah och Philip har börjat i skolan. Mjukstart i Fredags. Carro börjar på Måndag och det blir nog skönt att få lite rutiner igen. Håller på och funderar mycket kring hur jag ska lägga upp starten av min kennel oxå,,kanske kanske att det blir en valp till sommaren. OM jag hittar någon vill säga,,Nu ska jag mata kaninerna de stackarna som sitter ute i kylan. Ha en trevlig Lördagskväll,,kramen

"Vår" äng där vi brukar kasta frisbee,,dock inte när det är så här mycket snö


Vackert med mycket snö på träden.



Som att gå i en sagovärld:-)


Vintervärld


Snö helt enkelt

Japp då kom den snön,,i massor och det snöar fortfarande. Minus 7,5 grader har vi oxå. Det var rätt jobbigt att köra hem från varberg idag. Men hem kom jag i alla fall. En bra dag på praktikplatsen. Jag lär mig mer och mer för varje dag. Väl hemma så bänkade jag mig framför datorn. Väntar på ingredienser som kommer hem med maken för att kunna laga middag. Det blir fläskfilé curry med bandspagetti idag på Trettondagsafton. Om han nu inte fastnar någonstans i snön. Eller om det inte blir strömavbrott vilket ligger nära till hands då vi har luftburna ledningar. Vi får väl hoppas att det går bra med båda. Katterna sprang ut en sväng oxå men jag kan garantera att de kom snabbt in igen. I morgon är jag ledig och det ska bli skönt med en liten sovmorgon. Får väl se om vi kan komma ut genom dörren överhuvudtaget i morgon haha. Förresten så vill jag säga till Gerty att min kennel ska heta Quintriz och jag ska föda upp labradorer. Men det kommer att ta ett tag till. Jag är bara i startgroparna så att säga. Måste springa på lite fler utställningar och liknande..men det vet ju du hur det går till:-) Nu ska jag börja göra i ordning i köket. När ungdomarna har lov och lagar mat själva så skulle det behövas en minröjare för att få det rent,,men det ska nog gå bra. Sätter in lite härliga snöbilder med vovvarna..Ta det försiktigt i snön. Stanna hemma och titta på tv och njut om det går,,kramen

Två snörumpor,,



Vi hittar inte våra leksaker matte!



Zingo fick hålla sig nära verandan annars hade han försvunnit i snön:-)


O snöar gör det fortfarande:-)

Måndag

I dag har jag varit på praktikplatsen mellan 7,30-15. Vissa dagar är bättre än andra och idag kändes det långtråkigt och som att jag var mest ivägen. Men det är nog väldigt vanligt när man är just praktikant. I bland kan det ju vara svårt att aktivera en praktikant som kommer in och själv kunde jag inte komma på något vettigt att göra. Så blir det ibland. Vissa dagar är bra andra är sämre men alltid lär man sig något. I dag fick jag en glad överraskning på posten. Mitt kennelnamn har blivit godkänt av FCI, nu är det bara protesttiden kvar att vänta på för att se om någon protesterar mot det. Vi får se. Kul att de godkände det  ialla fall så här långt. Helgen har varit seg. Jag har mått dåligt igen. Ont i magen och i hela kroppen samt den sablarns förkylningen som aldrig går över. I dag kändes det bättre dock fast förkylningen och värken i kroppen är kvar. Hundarna mår bra fastän lite uttråkade så jag har lovat dem lite mental aktivitet i form av spel som de ska plocka upp saker ur och snurra på. Det brukar vara uppskattat. Så uppskattat att jag får ta en i taget och de andra får vänta bakom stängd dörr. Mycket gnäll och tålamodsträning blir det oxå. Huvudsaken är ju att vi gör något kul i mörkret i alla fall. Ut vill de inte gå,,i sin hage alltså. I går när vi var ute så var det minus 16 grader (ja,,jag måste gå ut även om jag är sjuk) och både Triton och Zingo frös om tassarna och hoppade på tre ben emellanåt. På med tass salva och kortare promenader blir det då. Triton sätter sig bara ner när han har ont och vägrar att gå. Kloklippning blev det oxå i går. Triton sin vana trogen blir obstinat så det är bara på med munkorgen och klippa. Tim är en ängel när man klipper hans klor..inga problem. Zingo gillar det inte heller men blir inte aggressiv utan bara lite sprattlig. Men han har bättrat sig mycket från hur det var i början. Sitter och funderar på om man skulle ta och hoppa på någon rolig kurs med hundarna till våren. Vintern har varit alltför tråkig för dem. Lägger in en bild på min knasiga katt Sagah. Hon kröp ner i en MC Donalds påse i helgen. Det som var roligt var att hon kröp inte ur den på flera timmar utan la sig helt enkelt att sova i påsen..hon är lite ding den där,,men ack så söt. Ciao


Godmorgon

I dag blåser det isvindar och det har snöat. Ska snart gå ut i skogen med killarna och kommer förmodligen frysa ihjäl. Jag tål när det är kallt men vinden på det klarar jag dåligt. I dag blir det städa av som alltid när jag är ledig. Dessutom måste jag plugga då jag har slutprov på Fredag. Ska ringa en studievägledare till veckan för att boka in mina fortsättningskurser. Mycket att tänka på. I morgon ska jag jobba igen,,eller praktisera då. Bara två veckor kvar nu och det kommer att gå fort. Hade planerat in en långpromenad med hundarna idag men här ligger alla och sover som stockar så vi får traska i den vanliga skogen. Skulle vilja tagit några bilder men min mobil tar inga bra bilder längre. De blir gryniga. När jag fyller 40 vilket jag gör snart så önskar jag mig en kamera. Å andra sidan ska jag inte fira det så då blir det ju svårt att önska sig saker,,haha. Får väl spara i hop till en själv i stället. Nej,,på med ett ton kläder och ut i vinterskogen!
Kramar

Årets första dag.

Upp i arla morgonstund. Närmare bestämt kl 0500 efter ca 4,5 timmars sömn. Det är då man bara kliver rätt in i duschen och står där tills man orkar öppna ögonen:-) Iväg och jobba till kl 16,,helt okej förutom att jag höll på att frysa ihjäl när jag skulle köra hem och bilen stått i kylan hela dagen..burr. Nu snöar det ute. Har precis tryckt i oss lite chokladfondue ihop med två sura tonåringar. Tittade på Olycksfågeln av Camilla Läckberg. Ganska bra men som alltid är boken bättre. Vovvarna blev som vanligt glada att se mig. I morgon hade jag tänkt att ta extra lång promenix med dem, om jag får med mig någon då förstås. Det är ganska jobbigt att gå långpromenad ensam med tre vovvar i halkan. Nu ska vi spela alfapet. God fortsättning! Kramar

Ursöt Belldeena valp:-) Finns det något ljuvligare?

RSS 2.0