plugg o åter plugg

Sitter och pluggar medicin nu..håller på att bli mer eller mindre galen känns det som. En verkligt tuff kurs. Läser om urinvägar och hud nu o mitt i allt när man är inställd på just det så kommer en fråga om kontrakturer i armen..totalstopp och huvudet in i väggen. Har inte bloggat på ett tag just därför. Förkylningarna börjar komma i familjen, Hannah har ont i halsen, Carro är förkyld och har ont i halsen,,själv känns det som om huvudet håller på att lossna. Hundarna har inga roliga dagar, Tim tittar på mig o säger,,suck ska du sätta dig vid den jäkla datorn igen. Däremot får de två långa fina promenader om dagen, en skogspromenad på morgonen och en långpromenad med njuffen Pernilla på kvällen. Triton tog sig ett härligt bad häromdagen i en hög med koskit. HELA Triton var gul och brun och luktade definitivt inte chanel no 5:-) Det blev till att steppa in i duschen med en motvillig golden och duschen tog mer eller mindre en timme och en flaska schampo gick åt. Nu är han desto finare och får gå i koppel när vi är i närheten av lera och bajs:-) Tim har haft en liten magsjukesläng men han är bra igen. Zingo har oxå badat och ser ut som en fluffig liten limpa. Har sparat lite päls nu när det börjar bli lite kallare. Fast ännu så länge så är det ju en helt otroligt vacker höst. Precis som jag gillar att den är..Leran får gärna lysa med sin frånvaro. Annars händer inget jättekul här precis. Hannah har fyllt 14 år och dessförinnan fyllde ju vår Sabina 20 år. Det roligaste som hänt i år är det som kommer hända nästa år i mars..skriver mer om det då:-) Vår lilla kattunge Sagah umgås mycket med vovvarna och jag tror bestämt att hon fått lite hundbeteende. Hon kom bärande på en strumpa häromdagen:-) Nej,,tillbaka till kontrakturerna,,Härlig Höstkväll på er,,Kramen.

Sagah hittar på bus och tim försöker göra likadant,,men tyvärr Tim älsklingen lådan är nog för liten för dig:-)


Det ÄR faktiskt inte Matte som har stoppat ner mig i lådan, jag har gått in där helt själv av egen vilja:-)


Jag trivs här i lådan och jag tänker aldrig komma ut mer:-) Det är MIN låda och en passande sådan oxå:-)

Skaldjurskryss

Ja då har vi varit iväg på vår skaldjurskryss, jag och Mia. Vi har ju haft en enorm tur med vädret till att börja med. På fredagen blåste det kuling hela dagen och ösregnade. I går var det i prinicip helt stilla på havet och solen sken när vi åkte. I dag blåser det igen så mer tur kan man ju inte ha! Vi hade ialla fall otroligt trevligt Jag åt kräftor som aldrig förr. På skärgårdslinjens hemsida kan man se foto på mig och Mia som de tog under kvällen. Men jag ser helt konstig ut som vanligt när någon ska fotografera mig så lyckas de ta det där kortet när alla miner syns på en o samma gång. Men skitsamma,,man börjar vänja sig,,men rolig ser jag ut i alla fall. Otroligt god mat,,fantastiskt rolig show och väldigt trevliga bordsgrannar fick vi. Det var ett par,,Annelie och Peter hette de och vi gick med dem vidare ut på Avenyn efter båtturen och tog en drink på en engelsk pub. Mycket trevligt och allt var bara perfekt(förutom mitt foto då:-)
I dag har varit en slödag som alltid dagen efter. Jag och Hannah gick en skogspromenad med vovvarna. Ska nog ta en sväng med grannen sen oxå. Annars har jag hittils mest suttit ner. Men nu är det slut med det. Ska fixa lite käk,,o sen är det dags att börja plugga igen. Är ju faktiskt lite stolt över mig själv oxå, fick ju MVG på det sista slutprovet som jag tyckte att jag hade misslyckats totalt med,,så det kanske till o med blir ett MVG i den kursen oxå,,Sen fick jag MVG på min första medicin inlämningsuppgift oxå,,känns faktiskt otroligt roligt. Visst är jag bra :-) Ha en fortsatt härlig söndag..
kramen

Foto från båten,,synd med ICA reklamen baraMin vackra väninna Mia på nedre däck.


Den otroliga solnedgången längst ute i södra skärgården innan båten vände hemåt igen,, Vinga skymtar


Man skulle kunnat titta på den i timmar,,men tyvärr varar den ju inte så längeDet sitter en mås där (jag älskar ju måsar) men zoomade för lite,,göteborgs vackra skärgård slår allt

RSS 2.0