Lördag

Börjar med att Gratulera Nicole på hennes födelsedag. Grattis och hoppas du får en rolig dag!

I dag var hundarna väldigt ivriga i skogen, de drog som vansinniga i kopplet och som tur var var de just i koppel för några meter framför oss dök helt plötsligt en väldigt stor räv upp. Den var väldigt vacker och hade nog inte velat bli jagad av tre hundar. Tänk om den har ungar någonstans, gud så sött.  Hoppas inte hundarna får skabb nu bara när vi var så nära.

Grannen har äntligen lyckats fånga in sina får och summa summarum de hittade inte hem av sig själva,,eller oxå ville de inte hem :-)

I dag händer inte mycket och lika skönt är väl det,,båda tjejerna ska iväg till kompisar så det verkar som att jag och Patrik får en stund för oss själva,,ja  helt ensamma är vi ju inte här i Niemi Zoo..men nästan :-)
Melodifestivalen får man ju kolla in,,Sarah Dawn Finer ska ju vara helt fantastisk tydligen och Agnes har problem med rösten,,jaja vi får se hur det låter.
Ha en härlig Lördagskväll!
Kram Kram


Vintern har rasat ut ur våra fjällar??

Är våren äntligen på intågande?  I morse fick jag värsta vårkänslan. Värmde en kastrull choklad och hällde på termos, gjorde två frallor med ost o skinka och tog med mig ut på morgonpromenaden. Sittandes på en sten i skogen åt jag min frukost med tre stycken dreglande hundar som sällskap. Det var underbart när solen gick upp och kylan steg från marken i en dimma. Skulle kunnat sitta så hela dagen,,men underbart är kort sägs det.

I dag har jag bokat ett intressant möte. I juni ska jag ta med mig någon av hundarna, har inte bestämt vilken ännu och träffa en person på Orust som tydligen kan "prata" med hundar. Väldigt intressant. Kanske man lär sig något om sin hund som man inte redan visste. Vi får se,,spännande ska det bli i alla fall. Personen som gör detta heter Gabriella Rastad. Antagligen är jag väl grundlurad som vanligt. Jag gör det som en kul grej,,rapport kommer senare i sommar :-)

Nu är det fredagskväll o soffan o Let´s dance (hörde att Niclas o Laila blivit ett par) stundar.
Förresten så har fåren ännu inte hittat hem o står o blänger på mig från grannens hästhage,,ngt säger mig att de trivs bättre där,,kanske man kan prata med får oxå,,??
Tjing (slänger med en bild på ett urgulligt föl)


Vårgardiner och Hundmassage

Om det är någon som undrar vad som händer med min blogg så är det bara jag som försöker få dit en ny header,,något som jag tydligtvis aldrig tycks lyckas med,,*sur* Jag får stor hjälp av min styvdotter Sabina så snart när jag terrat henne färdigt så kanske jag får till det. Tack Sabina !
I alla fall så har jag hängt upp vårgardinerna äntligen. Det tog fyra timmar att sy dem o det första maken sa när de var på plats var att de var sneda och felsydda med 15 cm..visst jag kan hålla med om att de inte var helt raka men 15 cm var lite väl överdrivet kanske :-) Jag tyckte i alla fall att de blev jättefina och gav ett underbart ljus i köket. Så det så!! Tack Mia för det fina tyget.

I dag har Triton varit på hundmassage igen. Det var meningen att han skulle fått provsimma men då han var för inflammerad i lederna så väntar vi med det. Idag märkte jag verkligen hur ont han hade när massagen började. Han konstrade och smackade med tungan ganska mycket. Men till slut slappnade han av och la sig ner. Som avslutning fick han lite laserbehandling oxå. Nu ska jag boka tid för höftröntgen innan vi fortsätter med massage o laser. Fick ett visitkort till någon specialist på röntgen som jag ska ringa upp.

Annars händer här inget specieltt. Vi hade besök av ett gäng får i natt. Tre stora baggar stod på verandan runt kvart över tolv. Vi ringde upp grannen som äger dom men han var nog trött för han tyckte att : -Låt dom vara,,de kommer väl tillbaka när de kommer på var de bor!,,Okej,,såg dom alldeles nyss i en annans grannes hästhage så ännu har de inte kommit på var de bor i alla fall:-) Ha ha,,snacka inställning..Men det kanske är så på landet,,vad vet jag, har bara bott här i snart två år och innan dess är jag ju uppvuxen i asfalten. Frågan är bara vad som händer om baggarna börjar tugga på mina rosenbuskar eller annat,,ja ja ,,never mind. Det finns ju världskrig oxå. Kanske man skulle ta bort hundstaketet o låta hundarna löpa fritt trots allt,,hihi

Näppeligen,,nu kallar tvättstugan,,tjing!

Snöig Söndag

Shit vad det snöade igår,,Zingo flög omkring som en liten vit boll i snön och hade jättekul, sen var hela han full av härliga små isbollar,,mindre nice :-) I dag har nästan allt smält bort,,njae en del finns ju kvar men det har varit rena vårvädret. Solen tittade fram och sken riktigt varmt i ansiktet.

Idag har vi städat djurburar, Kaninerna fick ren och ny bur efter snöstormen i går. De blir så glada och sen satt de o solade sig i den härliga solen. Marsvinen fick oxå städat och dessutom klippte jag deras klor och badade dem med kattschampo så nu mår de oxå bra. Om jag hade haft råd så hade jag byggt en liten lekstuga till dem där de kunde haft riktigt med plats att springa. Men finanskrisen märks av här oxå så jag skulle tro att alla projekt kommer att få ligga på is det närmaste året. Bara att bita ihop som sagt.

Nicole har varit och hälsat på oss i helgen och det var riktigt roligt att få se henne igen. Vi satt o pratade om det övernaturliga på fredagskvällen o sen var det lite pirrigt att sova måste jag erkänna. Men inget övernaturligt har dock hänt i helgen. Inte ens en miljonvinst på hästarna,,suck,,vann 238 kronor,,en femma. Tänk,,bara två små nummer från 2 miljoner..jaja. Grattis till alla er som fick in den i alla fall.

I morgon är det min lediga måndag,,och jag ska äntligen ta mig i kragen och ta ner julgardinerna hade jag tänkt,,inte en dag för tidigt även om det ser riktigt snyggt ut nu med tomtar och snö :-)
Sen tänkte jag åka in till Varberg med Tim och socialträna. Men det beror på om det fryser på nu eller inte. Vill ju inte åka kana efter en stark labbe,,det skulle ju kunnat sluta i katastrof.

Ljuvliga Lördag

Fick sovmorgon idag,,underbart. Det var längesedan och välbehövligt. Maken tog ut hundarna på promenad och det var så tyst o härligt i huset med tonåringar som sov sin låååånga skönhetssömn. Det känns som att jag lätt kunde sova oavbrutet i ett dygn.
I dag är det en sån där härligt vanlig Lördag. Har handlat i hemglassbilen för dyra pengar och vi ska baka egen pizza och festa med till melodifestivalen. Har tippat på hästarna och väntar ivrigt på att jackpotten på 65 miljoner ska tillfalla oss :-) Undrar vad man skulle göra om det inträffade, hade förmodligen fått en stroke o fallit död ner.

Nu ska jag snart börja planera vårens aktiviteter med hundarna. Har nog bestämt att jag ska gå Tävlingslydnad med Tim och Agility med Zingo. Triton får njuta av sitt hundsim sålänge. Herregud,,jag kommer nog få fullt upp när jag är arbetslös,,haha. Måste ju ställaTim på en stor utställning till våren oxå så att han kanske kan bli meriterad, fullt ös medvetslös,,åh om jag bara hade tyckt att det var roligt med utställningar, men det kanske kommer när Tim blir lite mer mogen och tar det lugnare. För den biten jag tycker är jobbigt är när han blir så upphetsad att han fullkomligen släpar mig genom området. Jag veeet,,det handlar bara om träning.Häck väck all snö o kyla så ska vi nog sätta igång med träningen på det oxå, men nu har man ju bara ingen som allra helst lust att ens öppna ytterdörren :-)

Go Lördag alla därute,,i kväll vill jag bli miljonär :-)

Härliga Fredag

Snön lyser vit på taken och det är äntligen Fredag igen. Verkar som att vintern har kommit för att stanna:-(Här snöar det och ett härligt snötäcke ligger. Hundarna får små frusna bollar mellan trampdynorna och vi har små pölar överallt i hela huset. I dag var det skönt att komma hem för min underbare man har städat, tvättat och skurat hela huset. Det är en härlig känsla att kliva in i ett nystädat hus när man har jobbat hela veckan. Han har dessutom varit på långpromenad med hundarna så inte ens det behöver jag tänka på. (Tack hjärtat, det värmde.) Så nu är det bara att fixa fredagskäk och bänka sig framför Let´s dance så småningom med en stoooor skål chips och dip o ett par liter coca-cola :-) Usch vad onyttigt men å så gott.
På jobbet har vi inventerat, skönt att få det gjort. Sista gången för mig ,på det företaget i alla fall. Har nog bestämt mig för att börja plugga i alla fall. Läsa till något så att man kan få jobba med det man vill och jag vill jobba inom vården så det får det bli. Om det nu funkar rent ekonomiskt, men jag ska luska fram något bra.

Vovvarna mår bra. Har inte märkt någon större skillnad på Triton efter laser och massage. Kan nog säga att han är något piggare bara,,verkar det som. I bland känns det som att han gillade den där  massagen väldigt mycket för han kommer o sätter sig vid mig och vill att jag ska klia honom hela tiden. Det bästa vore ju om man lärde sig massera själv. Det kan väl inte vara för komplicerat inbillar jag mig. Ska bli spännande att gå på provsim med honom nästa Onsdag. Får inte glömma att ta med mig kameran. Han älskar ju att simma ute i havet och i sjön men det är nog annorlunda att få i honom i en uppvärmd bassäng med klor. Undrar hur de tål kloret,,

Nu ska jag boka biobiljetter till min dotter och hennes kompis. De har fortfarande inte bestämt vad de ska se men jag väntar ivrigt på information :-)

Önskar alla er därute en wonderful Helg och var rädda om varandra. Kramisar Vov  från Killgänget

Triton på massage

Igår var jag och Triton hos hundmassören. De kände igenom honom och fann att han hade stela muskler på frambenen, beronde på att han lägger all sin tyngd där eftersom han har ont i bakbenen,,logiskt. De kom även fram till att han hade rejält ont samt inflammtion baktill. Triton fick en härlig massage och laserbehandling på de inflammerade ställena. Fick dessutom rådet att jag inte behöver ge den dyra maten jag ger honom utan att det går lika bra med vanlig mat +glukosamin. Han behöver ju gå ner i vikt så dietfoder får det ju bli i alla fall. Bra,,för nu kan jag köpa allt från Olivers.:-)
Sen ska han inte springa omkring fritt i skogen i 45 minuter som vi gör varje morgon och som jag har läst att det är jättebra för artros hundar,,utan gå lagom långa promenader på plan mark. Kyla är inte heller bra för honom ,,som han älskar,,utan mycket värme på lederna. Så allt som Triton avgudar,,mat,springa lös i skogen och kyla måste vi vänja honom av med, Hårt att vara hund:-) Nej då,,självklart så kommer han ju att må mycket bättre av detta. Det är som för oss,,gå ner i vikt,,lagom med motion och mycket värme,,det är allt man behöver.
Sen ska jag ta honom på en höftröntgen för att se hur mycket Artros han har.
Nästa Onsdag blir det i alla fall en testsimning i hundsimmet.

Badat Golden

Japp,,ett par timmar senare (3) och helt ledbruten, ont i hela kroppen och helt dödstrött så har jag badat och borstat min Golden Retriever Hane Triton. Hela badrummet är pissevått,,förmodligen kommer det bli stopp i avloppet av allt hår och alla platser han hitills (hur stavas det egentligen??) har legat på kommer förmodligen golvet att svälla upp på av allt vatten som min första underbara hund nu kommer att ha samlat i sin päls de närmaste 12 timmarna. Det värsta av allt är att jag är inte färdig. Svansen är kvar,,halvklippt, för Triton hatar när man tar i hans svans,,den är nu absolut inte uppvisningsbar men jag ger honom en time out för tillfället. Tovorna i byxorna är kvar fast jag borstat tills jag fick blåsor i handflatorna. Tasshåren samt klorna ska klippas och gärna fanorna på benen oxå:-) Men luktar gott gör han i alla fall nu,,det var mer än vad man kunde säga före badet. Just nu känns det som att jag aldrig i hela mitt liv mer kommer att köpa en pälshund, men om jag känner mig rätt så ska man aldrig säga aldrig, om man träffar på en sån här söt valp någon mer gång i livet så kan det bli svårt att motstå :-)


Nu ska jag sätta mig och äntligen försöka skapa ett CV som jag kan slänga ut lite här och där. Har skummat igenom de flesta jobbannonser jag kunde hitta på nätet idag men det såg mörkt ut på den fronten. Å andra sidan har jag ju inte kommit igång på allvar ännu,,ett tu tre så dyker det ju upp något o då ska jag vara först på plats o hugga. Haha,,vi får väl se, men det är ju den inställningen man måste ha:-)
Ciao sålänge

Måndag

Tillbaka på jobbet efter en mysig helg. Alla hjärtans dag firade jag och Patrik till slut med en middag på tu man hand och jag blev glatt överraskad då han kom hem med blommor och en vacker vas, godishjärtan och ett paket med lotter till mig. Det var verkligen inte väntat och då blir det ju oxå mycket roligare när man får det. Tack min käre man för en lyckad Alla hjärtans dag.
Annars har inte mycket hänt i helgen. Melodifestivalen och Let´s dance var det som sågs på TV. Barnen har varit hos sin pappa hela helgen och det har varit väldigt tyst.
Städat har jag gjort som vanligt och varit på många promenader med hundarna. Zingo har varit dålig i magen men jag kokade ris och kycklingfilé till honom som han fick äta i två dagar så nu är han bra igen. Tim är pigg och glad som vanligt och Triton blir mer och mer stel i sina leder. Ska ju gå till hundmassösen med honom på Onsdag så det ska bli väldigt intressant att se vad de säger. Det som är mindre intressant det är att jag måste snygga till honom lite,,eller ja,,ganska mycket och det är ett jobb i sig och som vanligt har jag väntat till in i det sista,,nämligen idag.:-( Det som gör det jobbigt är ju att han är helt ovillig,,kan ju inte ens borsta svansen på honom längre utan att han blir sur,,men antagligen gör det ont.

Nu ska jag jobba vidare..Burr Burr det är såååå himla kallt idag och jag vill bara åka hem o krypa ner under mitt varma täcke. Men det är ju bara tre timmar to go..
Ciao amigos

Torsdag

Sitter här hemma framför datorn i kylan. Har lagt in en brasa och väntar på att värmen ska komma upp. Försöker se vad jag skriver men det är svårt för jag har en katt som hela tiden ska jaga muspekaren,,haha,,det är ju förstås deras natur att jaga möss men ändå. Hon tycker det är väldigt intressant med allt som rör sig på skärmen. Undrar om det är skadligt för katter att stirra in i en skärm :-)
I dag har jag varit ledig. Tog en dags semester för att umgås med mina tonårsdöttrar på deras lov,,men det är lättare sagt än gjort tydligen. För det första så vaknade den första av dem kl 12,44 och den andre någon timme senare. Då hade jag varit uppe sen 0720 för att fånga dagen liksom. Sen är det tydligt att allt annat än att umgås med mamma är intressantare,,datorn, mobiltelefonen, tv:n,,kompisar mm. Men det är väl så i den åldern. Så jag har spenderat min dag med mina hundar i stället. De blir i alla fall överlyckliga över att få vara med mig :-) Vi har tagit långa promenader  i skogen och sett både rådjur och kaniner. Undrar om våren äntligen äntligen möjligtvis kan vara på väg?? Känns på något sätt i luften ändå fast naren biter i kinderna.
I morgon är det fredag IGEN,,och barnen ska åka till sin pappa. Kanske kanske att jag och Patrik får lite tid för oss själva..vi får väl se. Det skulle vara välbehövligt men å andra sidan kan man ju inte slänga ut barnen ur huset för det :-)

Har inte  hört något mer från jobbet om när min sista arbetsdag är, men det dröjer nog någon månad till,,eller två skulle jag tro. Har inte kommit mig för att skriva något CV ännu, är lite inne på att plugga till Undersköterska, Hittade en distanskurs på nätet och ska kolla lite vad det innebär i praktiken. Men det verkar helt klart intressant. Känner inte alls för att söka ännu ett kontorsjobb,,inte i dagsläget i alla fall,,men man kan ju ändra sig oxå. Speciellt som det inte regnar jobb precis och man kanske helt enkelt får ta det som erbjuds. Ska slänga ut mitt CV vilken dag som helst:-) Vet inte varför men just nu har jag ingen ork till något. Har ett gäng gardiner som behövs sys upp bla,,men de ligger bara där i sin hög..Har i alla fall lyckats med att tömma tvättkorgen för denna veckan,,inte dåligt det. Bakat kanelbullar har vi gjort oxå,,ca 96 st  o det tog ju sin lilla tid och nu måste de ju ätas upp oxå,,usch vad jobbigt:-) Dessutom testade jag ett nytt sätt att lägga i fyllningen vilket gjorde att bullarna mer eller mindre dryper av fett när man värmt dem,,. Är helt klart inne i en period  när det mesta går åt skogen. Idag har jag till exempel tappat allt jag har hållt i. Undrar varför det är så ibland. Ska nog faktiskt ta o hoppa i säng nu och läsa min Hundsports tidning. Jag har läst ut alla böcker som jag har så det är dags att investera i nya. Skulle kunna läsa hur mycket som helst. God Natt på er därute och ett speciellt god natt till min man som snart arbetar ihjäl sig är jag rädd. Kram och visst är det skönt att sova,,



Tisdag

Tillbaka på jobbet igen efter några dagars ledigt. Igår var min käre far här och vi promenerade med hundarna på Tjölöholms slott. Det gick jättebra och Tim drog nästan inget alls i kopplet. Hannah var oxå med och gick med Zingo. Lilla Phoee Bee var strålande pigg och söt som vanligt, Stackars Triton fick vara hemma men i gengäld fick han en lång promenad med Patrik. Svårt att få det rättvist för alla hundarna jämt. Men har lovat Triton att nästa gång ska bara han och jag åka någonstans så han får vandra länge i fred för de andra :-)
 
Nu är det sportlov för barnen och Philip har åkt till sin mamma, Carro och Hannah har varsin kompis med sig hem som ska sova över så det blir väl inte mycket sömn för mig i natt,,hihi. Ska strax laga Tacos till dem, väntar bara på ingredienserna.

Annars är det inte så mycket som händer. Får börja ta tag i mig själv och skapa ett snyggt CV som jag kan skeppa ut lite här och där till att börja med. Har surfat lite på jobbannonser idag men inte hittat mycket. Men det ska väl lösa sig som allt annat.  Skam den som ger sig.

Tack till alla som kommenterar, det känns otroligt skönt att ha vänner i alla fall,,Kram på er,,nu kallar spisen.

Sällar mig till den stora skaran :-)

Japp, då tillhör man snart de ca 300 000 andra människor som just nu är arbetslösa i Sverige,,o siffran kommer väl öka, om inte annat när jag sällar mig till dem. Fick ett härligt telefonsamtal från min chef i England ca en och en halv timme före jag skulle gå hem från jobbet i Fredags. Min funktion ska centraliseras och jag kommer inte längre att behövas i företaget..Typ,,
Jag trodde inte att jag skulle reagera så starkt men jag blev faktiskt riktigt chockad för stunden. Nämen liksom,,alla tankar på en o samma gång inom loppet av en minut. Det blir lite bombeffekt av det hela. När man landat lite, ungefär efter ett par timmar så börjar allt det praktiska cirkulera i huvudet. Arbetsgivarintyg,,man ska uppfylla krav för a.kassa,alla dokument man måste skaffa, första dagen på arbetsförmedlingen,,hej o hå och man blir snurrig. Men,,det är som sagt bara att ta nya tag,,fundera på vad man ska söka härnäst och om man kanske skulle ta och göra en helomvändning inom sitt yrkesval. Kanske börja plugga till något man vill bli (om man har råd) . Man har ju en chans till att göra något annat helt klart,,om man ser det ur den positiva synvinkeln,,vilket man ju självklart måste. Men sen kryper ju givetvis det tråkiga på en oxå. Det är helt klart en tuff situation och man måste vara tuff för att klara den,,å som tur är så är ju jag det Haha.
För att "fira" (ironi) det hela så gick jag och min väninna Mia på Jörgen Mörnbäcks show på Lisebergsteatern, och det var ett ganska bra val för skratta fick man verkligen göra. Herregud tårarna rann nerför kinderna och mitt råd till er tjejer som ska gå och se den är : Ta vattenfast mascara på er!
Vill oxå tacka min väninna Mia för den underbara Grekiska maten som hon hade fixat till oss innan vi kom iväg. Hon hade lagat Moussaka, Souvlaki, Fyllda paprikor, Ostpaj, Tsatziki, Grekisk Sallad, Ris, Vitlöksbröd, Dolmades, Ja helt enkelt fantastiskt gott,,o gissa om jag åt,,haha Höll på att spricka till slut. Så nu behöver man inte äta mer denna helgen:-)

Idag är det en fantastisk städ och tvätt dag o det är ju alltid lika kul. Have a nice Sunday,,Kramar i massor

Utmanad :-)

Har blivit utmanad av min kära svägerska. Man ska ta den 6:e mappen och ur den den 6:e bilden och lägga till i  sin blogg. Så här kommer den





Haha,,en bild på vårt icke färdiga badrum då vi höll på att bygga hus. Riktigt kul och totalt ointressant bild, Haha

Jag i min tur utmanar följande:

Min kära plastdotter
www.sabinavictoria.blogg.se

Min uppfödarvän:
www.belldeena.blogg.se

Min dotter Hannah
www.hannahpopstar.blogg.se

Kram på er

Hundsim

Satt o tänkte på Triton och hans höftleder igår och kom fram till att något måste göras. Började googla efter hundsims sajter och hittade en i Kungsbacka som ligger vägg i vägg med mitt jobb! Ibland är världen liten. Jag mailade dem och fick ett snabbt svar. Hon ringde upp mig idag och nu har jag bokat tid för Triton för ett första besök. På första besöket ska hon bara känna igenom honom och se vad som ev behövs göras. Ska bli väldigt intressant att se vad de säger. Billigare än veterinären var det oxå:-) Så nu är det bara bada och ansa Triton som gäller,,o gissa,,det är som ett helt träningspass att få ordning på den pälsen samt på tassar och klor. Men när det är färdigt så är det bra. Tim behöver oxå ett bad och ev lite salva på sitt kli som har kommit tillbaka,,tror jag,,jag har inte sett honom klia sig, men såg ett litet sår strax brevid snoppen. Han kan ju faktiskt ha rivit sig oxå. Ska kolla det i kväll. Nu tillbaka till jobbet,,bara två timmar kvar sen HEEELLLGGG,,wonderful
Ha en trevlig helg allihop
Kramar

Torsdag

Jag har mailat och frågat hur det har gått med Ormvråken och fick svar att de fortfarande har den kvar. Den har en ögonskada men de ska försöka få den att klara sig själv igen. Tänk att det finns så underbara människor som lägger sitt liv ideellt för att hjälpa skadade djur. De behöver stöd dock och jag skickar med länken till deras hemsida där man bla kan köpa en kalender för att stödja det hela, vilket givetvis jag ska göra,,för ormvråkens skull, så om ni känner för att stödja dem,,köp en kalender ni med :-) Länken finner ni här på min blogg.
 
Idag har jag jobbat igen och det var ganska skönt trots allt. Är inte hundra pigg men när är man någonsin det :-) Den vackra snön som kom igår har givetvis börjat töa bort och jag skönjar den underbara lerans återkomst, alla hundägares favorit :-)
Nu har barnen sportlov igen och som vanligt är det svårt att få ihop någon trevlig aktivitet till dem samtidigt som man jobbar. Det får väl bli lite biobesök,,mm. Men den veckan går väl säkert lika fort som alla andra.
Nu ska jag logga in på hundskolan.net och söka efter några trevliga kurser som vi kan gå till våren. Zingo ska ialla fall få gå agility och jag tänkte mig blodspår till Tim och eventuellt aktviering eller tävlingslydnad..får se.Plånboken har ju sitt att säga till om oxå :-)


Förkylning

Har inte skrivit på ett par dagar då jag drabbats av en otroligt tuff förkylning. Har haft hosta, ont i halsen, öronen och feber med underbar rinnsnuva. Är fortfarande seg i kolan men börjar känna en förbättring. Dagarna har gått fort som vanligt och man blir bara äldre och äldre, speciellt gammal känner man ju sig såna här dagar och när man tittar sig i spegeln så får man ju en smärre chock. Helt röd under näsan på grund av allt "snyt", svarta ringar under ögonen, torra läppar och mun och en härligt vintervit hy. Man vill ju helt enkelt bara gå och gömma sig någonstans. Men i morgon ska jag tillbaka till jobbet igen och det ska faktiskt bli skönt, trot eller ej.
Annars är allt som vanligt  med livet. Inget roligt eller tråkigt har hänt.  Hundarna mår bra men behöver helt klart lite allmän päls skötsel och vård. Man drar sig lite för att börja bada tre hundar speciellt när man varit sjuk men snart är det helt klart dags. Den tuffaste att ta sig an är nog Triton. Dels för att han har mycket mycket päls och dels för att han inte vill att man ska göra något. Näst därefter kommer Zingo, det tar ca 3 timmar från bad till färdig pudel,,kan man inte tro på en sån liten. Tim är den som är lättast,,fast han blir som en stel pinne när man ska bada honom. Konstigt när det gäller hundar som älskar att bada i vanliga fall,,men så är det. Annars går allt lätt med honom. Kloklippning och allt och det är skönt.
Väntar på att få min första leverans av Olivers Petfood. Undrar om de hittar hit,,de skulle komma idag men har inte kommit. Ha ha, drömde till och med att det kom en värmlänning och skulle leverera och han bara dök in i mitt hem och började rota efter saker i mina byråer, sen levererade han helt fel saker,,snacka om att man är stördo. Nu väntar jag på min man för han ska komma hem med pizza,,fast jag tar sallad såklart,,,duktig som jag är..kramar

Sol

Vilken härlig morgon! Lite kyligt men ändå så ljust. Underbart. Tog en lååång runda i skogen i morse. Har hundarna mer i koppel nu då de gott kan lära sig att dämpa sig lite. Men mitt inne i skogen släppte jag dom en stund o jäklar va de hade fart i benen. Härligt att se. Triton lyckades på något sätt med att ta sig ett lerbad, trots att allt är fruset,,hmff. Dessutom frös leran till små isdroppar vilket gjorde det omöjligt att torka av så jag fick lämna honom i tvättstugan tills han hade tinat. Så här vacker kan min golden vara när han känner för det,


Inte kul att få in i finsoffan precis:-)
Annars har inte mycket hänt den här helgen heller, men det är rätt skönt för nästa vecka blir fullbokad med jobb, resor och uteliv. Städade hela huset igår så det slipper jag idag. Har dessutom ont i halsen och känner mig lite kass,,så vem vet man kanske tar sig en liten lur så här på förmiddagen. Fast det är ju himla synd att missa solen. Får nog vänta tills den går ner. Idag har jag beställt nytt foder till Tim och Zingo. Ska börja med Olivers Petfood till de båda yngsta. Gillar att de kör hem maten till dörren och dessutom verkar det ju vara ett riktigt bra foder. Har då även beställt ett gäng tränings och hundgodis såklart :-) Finns det något roligare än att shoppa till sina älsklingar,,ungefär samma känsla som att handla allt möjligt till barnen när de var små. Har även gått med på Allt om Hundars site, man kanske kan träffa lite tränings och utställnings vänner tänkte jag. Får väl se. Ha en härlig Söndag.

RSS 2.0