Valborgsmässoafton

I går var min sista dag på jobbet och det var väldigt känslosamt,,kommer sakna alla jättemycket. Jag fick en jättefin utelykta i form av en oljelampa. Man kan hänga ut den på en upphängningsanordning och det ska jag göra snarast. Det var oxå roligt att alla följde med ut på lunchen och åt. Alla är så goa :-) Tack igen.

I dag har jag i princip pluggat hela dagen,,jaja, ska erkänna att jag tog en rast mellan 15-16 och somnade på verandan i solen. Vilket gjorde att jag var som ett kokt ägg när jag väl vaknade till liv :-) Min käre make kom hem med "lunch" till mig. Han hade köpt en kebabsallad med stark sås på Kungspizzan (jag sa ju att jag inte kunde vara utan den ) fast det gjorde bara att jag fick så himla ont i magen att jag höll på att svimma.,,jo såklart blev jag ju mätt oxå annars hade det ju verkligen varit slöseri med pengar :-)
Så nu har jag lämnat in min första inlämningsuppgift och det känns oerhört spännande att få veta vad de tycker om den. Ännu mer spännande är det ju förstås nästa fredag då jag ska skriva mitt första slutprov. Det tar ca tre timmar att göra det..så den som tror att jag kan lata mig nu tror helt fel :-)

Tim är lite fastare i magen idag. Har även köpt Pro Kolin till honom. Får se om det stoppar upp något. Han måste uppvisa ett dygn med fast mage om jag överhuvudtaget ska ställa honom på Lördag. Sen OM jag ställer honom så får han nog ingen vidare kritik eftersom han blivit ganska mager med denna magsjukan. Men jag kan ju göra det för att han ska få lite social träning och för att vi ska få upp andan inför nästa helgs stora utmaning..om han mår bra då givetvis. Igår badade jag honom i alla fall,,eller duschade rättare sagt. Han är så rolig när han duschar för han står med nosen intryckt i väggen och vägrar röra sig, vilket gör att han inte kan andas särskilt bra,,men,,det är ju tydligen så han vill ha det för han vägrar som sagt att överhuvudtaget överväga att röra sig en millimeter ,,fast han har plats. Sen klipptes det klor och svanstipp,,(den blev inte så dålig denna gången haha) och han fick sitt spray som är bra för huden på sig. Så nu är han snygg i pälsen i alla fall. För mig är han ju förstås alltid snygg. Viktigt att tänka på i denna utseende hysteri som råder på hundutställningar är ju att för mig är min hund alltid vackrast oavsett vad en domare säger om honom.  Kolla på bilderna  här nere tex hur snyggt han kan ligga :-) Trevlig Valborg och Första Maj


Fy tusan vad tråkigt när matte ska plugga hela dagen,,



Jag får väl sova en stund till då,,väck mig om det händer ngt kul,,

Agilitykurs och magsjuka

Ja, då har Zingo gjort debut på nybörjarkursen i Agility. Det gick förvånansvärt bra och han hoppade glatt och villigt över alla hinder. Vi var inte så många på kursen, men det var ganska skönt. Zingo hade ju ialla fall sällskap av sin lilla kompis Tanja som fyller 1 år idag,,Grattis gumman :-) Även hon var grymt duktig.
Det var en Labrador med på kursen oxå och när jag tittade på honom så tänkte jag att det måste vara en Belldeena hund, samma kennel som Tim kommer ifrån. Så jag gick fram och frågade o Yes,,jag hade rätt. Det var en labbe från kullen före Tims kull. Tims mormor är alltså mamma till denna hunden om jag fattat det rätt,,lite roligt.
Det som inte är lika roligt är att Tim har fått en rejäl magsjuka. Det började ju med att vår lilla gäst Phoee Bee blev magsjuk, sen blev Triton dålig i magen o nu Tim. Han kräktes rejält igår och bajsade vatten. Har svält honom med risavkok samt vatten med honung och salt i ett dygn. Nu i eftermiddag så har han fått kokt torsk och kokt ris och han har inte spytt eller bajsat något mera. Hoppas det rättar till sig. Kanske att det inte blir någon utställning på Lördag i annat fall. Vi får se,,hälsan går före. Han är pigg i alla fall och riktigt sur över att han inte får äta. Dessutom kom min leverans med hundmat idag vilket gjorde honom helt uppspelt o sen grinig när han insåg att det inte blir något av den varan idag:-)
Efter en lång dag ska jag nu sätta mig ner och börja plugga,,just det,,min kurs börjar ju idag och det blir bara till att samla kraft till att börja. Som tur var kom min bok idag så jag har i alla fall allt studiematerial än så länge. Så dags att sätta igång..

Hej vad det går (motion även för matte,,välbehövligt :-)


Duktig vovve :-)




Jobba på :-)


Om man bara har riktigt goda köttbullar så finns det inga hinder i världen man inte fixar,,även om det är högt:-)



Födelsedagstjejen tyckte oxå om köttbullar,,


Här går det undan,,små som vi är så är vi ändå inte rädda för höjder :-)


Efteråt blev det födelsedagsfika vid havet,,wonderful :-)


Men vi var ganska mätta efter alla köttbullar så kycklingen nosades bara på :-)

Fredag

Jösses vad tiden går fort. Nu har nästan hela veckan med Phoee Bee gått. Bara två dagar kvar tills hon blir hämtad. Hon fick en släng av magsjuka igår och var inte på topp. Men efter en behandling med bara risavkok och idag med kokt färsk torsk och kokt ris samt kokt kyckling så mår hon mycket bättre.  Skulle tro att hon ätit något strunt i skogen eller oxå är det helt enkelt bakterier precis som vi människor kan få. Tim är oxå dålig i magen idag men det märks inte lika mycket på honom då han bufflar på som vanligt. Det är alltid svårt att veta när hundarna mår dåligt vad det är för något och det var ju riktigt otur att just hon skulle drabbas då hon är gäst här. Men absolut inget ovanligt och det händer de flesta hundar någon gång.  Jag är bara glad att hon svarade så bra på behandlingen och är pigg idag igen. Det är huvudsaken.

Igår hade vi även besök en sväng av Mia och Christoffer och deras lilla papillon Tanja och det gick oxå hur bra som helst. Så för några timmar var det 5 st hundar här och alla kom bra överens. Vi satt och gottade oss i solen nästan hela dagen och åt räkmackor o njöt av livet en stund. Man behöver det ibland.
På söndag drar Agility kursen igång för Zingo och med sig har han just sin kompis Tanja. Det ska bli roligt att se hur det fungerar och han kommer nog bara bli överlycklig över att få följa med helt själv i bilen. Det är mallighetsgrad nr 1 när de andra står o gråter för att de får vara hemma.
Å andra sidan får Tim snart sin hämnd då han ska på utställning om först en vecka och sen en till veckan därpå. Vi ska ju som sagt dessutom bo på vandrarhem och det är ju en ny upplevelse för honom helt klart :-) Jag har även anmält honom till blodspår men vi får se när det blir.

Phoee Bee Njuter på stor äng :-)


Rör inte min pinne!!



Stilstudie på en grinig Triton. Så här gör man när man inte vill gå åt det hållet matte vill:-)


Jag tänker ligga här hela dagen och njuta av solen,,gå ni bara,,I am the king:-)


Nu ska grillen fram och jag ska sätta mig i solen en stund sen blir det hundpromenad och utfodring av djur:-)

Tisdag igen:-)

Ja,,som vanligt är det på Tisdagar som all skit drabbar mig. Det är sant. Tisdagar förföljer mig,,händer det mig nåt så händer det på Tisdagar. I dag fick jag fortkörningsböter,,JAG??? som alltid blir omkörd för att jag kör för långsamt,,han inte bromsa ner till 50 från en 70 väg i Fjärås,,kom bara ner till 60 när polisen liksom hoppade ur buskarna o vinkade in mig,,hade nog hunnit köra på 50 vägen i max tre sekunder. 2000 spänn fattigare,,jäkla skit. Man kan bara gratulera de som sitter o gottar sig nu o frossar i skadeglädje,,men orättvist va det,,,suck
Var på Introduktionen till kursen o fick kalla fötter,,men det gick över när jag kom hem och gick igenom allt i lugn o ro. Det handlar ju bara om att ställa om sig o göra något annat. Snacka om att man blivit bekväm i det man gör.  Men jag kör på. Första slutprovet är om två veckor o före det ska jag ha hunnit vara på ett företag o intervjuat skyddsombud,,samt läst en bok som jag ännu inte har fått tag på. Men har andra lyckats före mig så ska väl jag fixa detta oxå,,way to go :-)

Hem till hundarna o ut i skogen. En helt underbar kväll. Måste säga att vi har haft tur med vädret än sålänge. Det är ju mycket roligare att passa en vovve om det inte ösregnar. Speciellt om man har tre till :-)

Här kommer Dagens Fråga! Vilken av hundarna här nere har mest Jakt i sig???



Vovvarna på en stora härliga Ängen :-) ( Att Triton inte är med beror på att han inte ville gå åt det hållet o därför ligger på rygg med alla fyra i vädret bakom oss o vägrar att gå o gör sitt bästa för att riktigt rubba in fästingarna i sin långa päls)



Tisdag

Idag gick jag upp tidigt. Redan kl halv sex, vet inte varför men jag kunde inte sova. Vovvarna undrade nog om jag hade blivit tokig. Den enda som piggt följde med mig ner var Phoee Bee. De andra bara blängde på mig:-)
Efter att barnen åkt iväg till skolan blev det matdags för fyra hundar. Det tar en stund..alla är ju intresserade av den andres mat,,nästan mer än av sin egna,haha. Sen bar det iväg  ut i skogen på en lång härlig promenad. I dag tog Phoee Bee lite mer plats o drog nästan i kopplet ett tag. Alla hundarna fick upp ett spår strax innan vi va hemma och då var alla i flexikoppel,,snacka om att de trasslade ihop sig,,härligt :-) Zingo fick för sig att  han skulle jaga en häst som var ute o galopperade men som tur var ändrade han åsikt precis i rättan tid :-)

Phoee Bee mår bara bra  här som sagt. Men det märks att jag inte är riktigt van vid terrier beteenden,,:-) Tex,,Jag lägger ju alltid alla flexikoppel på golvet eftersom de är för klumpiga för att hängas upp..men det skulle jag aldrig gjort, I går när vi skulle ta med den lilla damen så hade hon tuggat sönder spännet till sin sele,,raka vägen till skomakaren o han sydde på ett  nytt :-) Jag hörde när hon tuggade men trodde att det var tuggbenet som hon hade fått,,men näppeligen. Häromkvällen tuggade hon även sönder min läppbalsam burk,,o att få ut den ur hennes mun krävde en godis som muta:) Hon är för söt.
Nu ligger alla o sover som stenar,,det snarkas högljutt både här och där. Själv ska jag åka på introduktion ¨till min utbildning som startar nästa Måndag. Det jag funderar mest på nu är vilket tempo en sån heltidskurs går i..men det lär jag väl snart märka.  Man har ju alltid valmöjligheten att gå ner i tempo om det är för tufft. Intressant ska det bli i alla fall.

Här står Tim fint när jag o Hannah var i slottskogen. Visst är han vacker min lille prins. Han är inte riktigt i päls men annars hur vacker som allra helst,,o nej,,hans svans är inte krokig utan det är vinden som blåser :-) O den som tycker att han ser för smal ut kan väl höra av sig. Enligt mig själv så är han i perfekt kondition nu  o smal är ju synd att skylla honom för att vara,,min goeklump :-)


Söndag

I dag har varit en härlig dag. Gick upp ganska tidigt och ut med hundarna. Tar en stund att gå med fyra hundar i flexikoppel,,ungefär samma känsla som att knyppla :-) Men det gick bra i vilket fall som helst och vi kom hem helskinnade allihop. Phoee Bee har gjort sig hemmastadd och har tydligtvis fått massor med nya intryck då hon sov som en sten mellan kl 12 till kvart över tre.,,Jo de andra gjorde likadant förstås medans matte läste sin bok. Efter det planterade jag och Hannah lite blommor i krukor så hoppas det inte blir någon mer frost.
Sen var det långpromenad med hundarna som gällde igen, Denna gången hade Patrik godheten att följa med mig och vi tog en rejäl sväng denna härliga vårkväll.

Till middag blev det sen stekt lax med färsk pasta och citron och dill creme fraiche,,mums mums. Nu är man bra seg som vanligt på Söndag kväll och vovvarna ligger snällt o sover. Men det blir nog ändring på det snart då chipspåsen snart kommer fram :-)

Zingo o Phoee Bee har roligt ihop



O vem ligger i underläge här då:-) Tims svans fick oxå vara med på bilden :-)


Hundbesök

Då är hon här lilla Phoee Bee. Just nu ligger hon i mitt knä..på min arm medans jag försöker surfa. Den lilla damen är trött. Hon har varit med om mycket spännande idag. Katter, galna hanhundar.. två promenader i skogen och en promenad med Hannah och hennes kompis. En helt underbar liten vovve måste jag säga. Lyhörd, pigg,,och otroligt kelen.  Det tog ett tag att vänja sig vid katterna. Gunnar va inga problem för han låg ju mest still som en stor gul hög o sket blanka tusan i att en liten russel-tik närmade sig. Lite värre var det med Agnes..jättekul att jaga. Men nu är de inne tillsammans o sover båda två så den pärsen klarade vi oxå :-)

Den här dagen har gått jättefort och vart full av aktiviteter som sagt. Men det har ju varit underbart väder idag så allt har gått som en dans. Nu ska jag snart trycka i mig lite lördagsgodis o titta på en bra film,,idag blir det äntligen Mamma Mia som jag nu har försökt få tid till att titta på i snart en veckas tid,,:-)

När det vankas godis vill jag allt ha först ,,jag är ju ändå en terrier :-)



Hej Matte o Husse,,jag har det bara bra :-)

Annandag Påsk

Så blev det då äntligen lite socialträning för Tim. I Söndags morse tog vi alla tre hundarna med oss och promenerade vid havet i Tjolöholm. Allt gick bra och de stora hundarna tog sig ett halvhjärtat dopp i det iskalla vattnet. Tim drog ganska mycket i början men lugnade ner sig till slut. ,
I dag var jag och Hannah i slottskogen med Tim och Zingo. Jag måste säga att det har gått rejält framåt sen vi var där sist. Visst var Tim ivrig men inte alls på samma sätt. Vid flera tillfällen gick han även fot. Han gruffade bara på två hanhundar och skällde lite på kronhjortarna men helt otroligt duktig var han o både han och Zingo fick smaka på glassen som vi köpte på slutet. Är  jättestolt över min fina labbe och Zingo oxå såklart men jag visste ju redan att han är duktig på att gå precis överallt. Triton hade tur oxå för när vi var borta så var Carro ute och gick med honom i två timmar. En härlig dag med andra ord samtidigt som det gör att jag känner mig något mindre nervös inför utställningarna som komma skall.

Så var denna underbara påskhelg till ända, man kunde ju inte fått bättre väder och vi har verkligen njutit av ledigheten. Fick låna ett par filmer av min väninna Mia,,vi har bara hunnit titta på Marley och Jag,,helt otrolig film,men boken är steget bättre,,precis som det brukar vara.

Nu ska jag bara arbeta fyra dagar,,o sen är det en veckas semester,,hur mycket semester det blir med fyra hundar i huset återstår att se men det ska bli roligt i alla fall.

Annars inget speciellt som har hänt. När vi va ute o gick i Lördags kväll så nosade Tim på en huggorm,,blev helt paralyserad men som tur var så låg den och solade och var nog lite väck för den reagerade inte nämnvärt på att det kom en 35 kilos labbe dundrande. O tur var väl det då jag inte hade några Betapred med mig. Våren och sommaren är härlig men det kommer många faror med den,,getingar, ormar, myggor o sist och minst,,fästingar :-)
Här kommer en bild som jag tog i skogen i morse. Faktum är att det står två rådjur o stirrar på mig men de är så himla kamoflerade och dessutom kom jag inte närmare då jag hade tre galningar med mig i koppel. Ett under att de står så stilla så länge i alla fall,
Näpp,,måste hoppa i säng...tjing o god fortsättning (säger man det på påsk???)



Skärtorsdag

I dag läste jag en intressant krönika i varbergsposten. Den handlade om vad man egentligen blir lycklig av. Att köpa nya saker och att få dyra prylar ger enligt forskarna endast väldigt kortvarig lycka stod det. I stället ska man öva på att känna sig lycklig. Vad är det egentligen man blir lycklig av?? Själv kan jag känna mig lycklig när solen lyser. Eller en vacker sommarkväll när solen går ner o det är lite fukt i luften. Jag blir lycklig när det går bra för mina barn efter perioder av misslyckanden. Jag blir lycklig av ett varmt bad ... Mina hundar gör mig väldigt lycklig, mm
Med andra ord ska man nog sluta tro att lyckan kommer av att införskaffa lyxprylar,,fast hur som helst kan jag nog känna mig lycklig om jag fått shoppa lite nya kläder ibland oxå,,eller när man har möjlighet att förverkliga någon dröm i form av tex ny veranda till huset eller nya växter till trädgården. Fast det kanske inte är en lycka som består genom livet. Man kanske borde gå omkring o ha någon slags "grundlycka". Men om man aldrig känner sig ledsen så måste det ju även vara svårt att känna sig riktigt lycklig oxå,,hmm,,blev djupt det här..

I alla fall har jag nästan läst ut boken Marley och Jag. Kunde inte läsa de sista sidorna färdigt då tårarna rann konstant i slutet..men jag ska ta mod till mig och läsa ut den när jag går o lägger mig. Kusligt bra bok som beskriver känslan till sin hund otroligt bra,,ni som älskar vovvar,,LÄS den. Ja ni andra oxå ,,så kanske ni kan förstå varför man beter sig lite underligt med sin vovve ibland hihi.

I dag gick Hannah och jag långpromenad med alla tre hundarna o efter det var jag helt o hållet genomsvett för idag var det varmt ute. Fuskade lite idag o tog en semesterdag för att jag hade tänkt städa hemma,,men,sååå svårt att städa när solen lyser så vi gick som sagt en promenad istället. Tim o Triton hittade ett dike där de svalkade sig. Såg så härligt ut att se dem ligga där ,,nästan som i en liten lagun med klart och friskt källvatten. Sånt blir man lycklig av att se :-) Efter det så var det raka vägen hem o grilla. Vi grillade fläskkotletter o gjorde pommes o sallad till,,mums. Men nu är det snart dags för mig att sluta äta för nu jäklar får jag inte på mig ett plagg snart o det är INTE roligt. Måste ju se reprensentativ ut på utställningarna oxå,,:-)

Nu kommer snart min käre man hem från jobbet o vi ska väl sätta oss framför tv:n en stund o mysa. Är ganska trött o i morgon SKA jag städa om det så är 20 grader varmt ute,,njae,,kanske inte om det blir så varmt,,ha det gott och öva nu på att vara lyckliga!!
påskkramar


Födelsedag

I dag fyller min äldsta dotter 16 År,,Grattis Caroline. Vi har sjungt på morgonen och gjort födelsedagsmiddag bestående av Chicken Tikka Masala och Naanbröd med Raita enligt önskemål. Dessutom har vi fikat med tårta och lite kakor och nu står som vanligt magen i fyra hörn. Tänk att det är 16 år sedan  jag fick min första baby,,inte klokt vad tiden rusar fram.
Nu är denna dagen slut och jag borde vart i säng för längesedan.
Andra roliga saker är att jag lämnade in min ansökan till Omvårdnadsprogrammet idag och fick i princip besked redan vid receptionen att jag var antagen. Detta då de tydligen har pengar nu och antar de flesta. Där fick jag för att jag suttit o funderat ut ett bra personligt brev mm,,Men det var såklart bara roligt. Så den 27 April börjar mina studier. Det ska faktiskt bli riktigt roligt. Det tunga just nu är att gå till jobbet och fungera bra där när man har tankarna helt på andra håll. Men å andra sidan är ju dagarna lätträknade där. Något av det värsta jag vet är avsked så det kommer bli jobbigt.

Vovvarna mår bra fast är lätt uttråkade. Det har varit väldigt dåligt med aktiviteter den senaste tiden men även det kommer ju bli bättre inom en snar framtid. Tim har börjat hanhundsgroffa på Zingo och har nästan stått i anfalls ställning mot honom ett par gånger. Zingo går undan o ser mest förtvivlad ut och undrar nog varför hans "storebror"  håller på sådär. Jag får passa dem nu så att inget händer. Undrar hur det kommer gå på utställningarna när hans hormoner svallar såhär. Har ju ingen större vana på den biten då Triton blev kastrerad så tidigt. Tips emottages tacksamt:)

Påsken är ju här oxå och vi har varit i skogen och plockat ett riktigt maffigt påskris. Hannah klädde det med fjädrar o små trä ägg. Vi fyllde på vatten för jag tycker det är så vackert när det kommer små gröna löv. Men det blev vi snart varse om att det inte va någon större mening . Först ut var Zingo som välte hela påskriset så allt vatten flöt ut snyggt över vardagsrumsgolvet och en stund efter att vi torkat  upp det så kom Agnes o välte ut det för andra gången. Så det var bara att byta ut vattnet mot glasstenar som vi la i krukan.

I morgon är det bara halvdag på jobbet. Sen är det i väg och handla påskgodis som gäller. Usch,,nu känns det som att jag inte kan trycka ner en bit till o allra minst godis. Fick ett stort ägg på jobbet idag som står där o väntar på att jag ska möla i mig det. Det värsta är att jag med största sannolikhet oxå kommer att göra det.
Glad påsk på er alla,,kramis


Söndagskväll

Nu har jag och patrik städat hela huset men ändå är det stökigt,,suck, Renare i alla fall. Badat grå pudel har jag oxå gjort så nu är han vit en stund i alla fall. Om det råkar bli konstig text i det här inlägget så beror det på att det ligger en katt på tangentbordet o gör sitt bästa för att få vara med och säga ett ord.

Borstade även Zingos tänder o märkte att han hade lite plack. Små hundar får ju lättare besvär med tänderna. Men eftersom Tim låg brevid o såg stolt ut så fick han sig en omgång med tandborsten han med.  Dags att börja med plack off på Zingo i alla fall.

I morgon får alla mina killar tjejbesök. Pappa och hans hund kommer hit. Tänkte försöka ta en sväng i slottskogen och se hur Tim hanterar det nu för tiden. Har ju ett gäng blåsor i händerna efter min krattning i Lördags så jag hoppas på att han inte drar för mycket.:-)
Nu har barnen påsklov och Carros dator är sönder så jag lär väl inte få så mycket tid och plats framför min egen dator vilket gör att jag säkert får sammanfatta hela påsken i ett enda inlägg när lovet är slut :-)
Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och sen gå o lägga mig o läsa en urrolig bok som jag läser just nu (nobelpristagarboken har jag äntligen tagit mig igenom)  Boken jag läser nu heter Marley och Jag, Livet och kärleken med världens värsta hund :-) Har läst ca 20 sidor och har redan både skrattat o gråtit. Till min uppfödare säger jag,,du bara måste läsa denna då den handlar om en labbe!! En sån bok man helt klart skulle dela ut till valpköpare tycker jag, Finns tydligen på film oxå enligt min dotter. Finns det något mer gulligt än valpar :-) Natti kramar


Lördag

Har precis varit ute i en underbar vårmorgons skog. Det var strålande solsken och frosten tinade från träden vilket gjorde att det såg ut som ösregn. Helt klart häftigt. Dessutom var det inte vattendroppar som föll från träden utan små iskristaller..naturen är bra vacker och bjuder på en ny upplevelse varje dag :-)

I går var jag på trygghetsrådet och det verkade vara ett riktigt bra ställe. Vi kom överens om att jag skulle starta igång mina studier så fort som möjligt och det ska jag nu jobba på.

Vovvarna mår bra men är nu alla tre ordentligt smutsiga. Skulle behöva slänga dom i baljan alla tre men Tim väntar jag med då han snart ska på utställning o behöver badas i samband med det.

Har bokat vandrarhem i samband med den stora utställningen och jag blir så full i skratt. Vandrarhemmet heter Hej o Hoj och är ett mc-vandrarhem, När jag frågade efter vägbeskrivning så sa de,,ta höger vid strippklubben sen ytterligare 3 km,,haha, undrar vad jag gett mig in på nu:-) Men det blir nog bra när det är över.

I dag händer inget speciellt och det är rätt så skönt. Ska ut o kratta gräsmattan från löv tänkte jag o sen är det ju tvätten förstås. Ska sätta upp torkvindan o hänga ut för torkning för första gången i år.
tjing

Nervis redan :-)

Japp då har jag anmält Tim till hans första stora utställning och jag är redan Nervös trots att det är mer än en månad kvar,,så bra nerver har jag haha. Började Ringträna honom redan igår och givetvis var det som att han totalt hade glömt av det mesta och mest hoppade omkring. Shit,,men det kan ju inte hända något mer än att man värsta fall åker ur ringen. Jag menar det kan ju inte bara vara jag som har pigg och glad hund som helst av allt vill nosa på allt o skutta omkring. Det får gå som det går. Nu måste jag bara införskaffa en stol. Tidigare har jag suttit på en låg beach stol men tänkte att jag nu skulle skaffa mig en liten högre stol typ hopvikbar campingstol i nylon. Har googlat efter sk "regissörs stol" men utan framgång. Dessutom skulle jag behöva nya kläder och ett par skor,,men ja, vi får väl se. Det kanske ösregnar så att man bara behöver regnkläder och gummistövlar o paraply. För ett sånt där tjusigt utställningstält har jag tyvärr inte. Träning av Tim blir det idag oxå. Det jag skulle behöva träna på allra mest är miljöträning..men har ta mig tusan aldrig en sekund över. Tänk vad guld det skulle vara om man hade haft en privat handler..jojo drömma går ju :-)
Vi börjar i alla fall att öva på en liten utställning helgen innan. Perfekt att komma ut två gånger så nära inpå varandra. Det kan ju oxå ge en liten fingervisning av hur "snygg" han är nu för tiden. Kanske inte ens är någon mening att åka på den stora om han får dålig kritik på den lilla,,

Nu har jag inte heller många dagar kvar på jobbet och det känns konstigt. Ska åka till Trygghetsrådet i morgon o se vad de har att erbjuda. Kan ju alltid vara trevligt med en personlig coach..fast det är en kvinnlig ska jag väl tillägga så ingen tror något annat :-) Någon avgångsersättning blir det ju inte heller ,,är ju trots allt bara en simpel Administrativ Assistent,,haha

Snart är det Påsk oxå och enorma mängder godis förväntas att passera genom svalget,,hjäälp,,kommer aldrig kunna orka springa i ringen,,va?? Kan man säga Nej,,jo just det,,så var det ju,,man behöver ju inte trycka i sig,,men det är ju såååå gott,,hihi
Kram på er

RSS 2.0